דרוש מידע נמאס לחפש את המוצץ בחושך-צריכים עיצה!

• הוסף לסימניות
למה לא לשים מחזיק למוצץ? אני תופסת להם באמצע הבטן ומתוך שינה הם יודעים להחזיר לעצמם... מומלץ בחום!
מסוכן יכול להיכרך סביב הצואר של הילד בלילה

• הוסף לסימניות
בלת"ק
יש לי באזור המיטה (מרחק הושטת יד) כמה מוצצים. אני אפילו לא מחפשת, מיד שולפת אחד אחר..

• הוסף לסימניות
מה הבעיה כשמחזיק בטיחותי.
באורך קצר שלא יכול להיכרך
וכן תפוס לבגד.
מניסיון הכי מומלץ כשבטוח.
הילד מחזיר לעצמו בקלות

• הוסף לסימניות
המוצצים של מאם דווקא מאירים באור יקרות, ולאורך כל הלילה.
אפילו אם אני נכנסת לחדר מדרגות קצת חשוך זה מאיר מיד.

• הוסף לסימניות
הפתרון שלי:
קניתי מחזיק מוצץ גדול
וחסל סדר החיפושים!
מצורף קישור
אני קניתי את הפיל....
בהצלחה והרבה נחת!
לכל מי שהציעה מחזיק מוצץ
ובמיוחד למחזיק כזה גדול
מסכן התינוק, זה יכול ממש להציק לשכב על כזה דבר או על חרוזים וכו'

• הוסף לסימניות
הפתרון שלי:
קניתי מחזיק מוצץ גדול
וחסל סדר החיפושים!
מצורף קישור
אני קניתי את הפיל....
בהצלחה והרבה נחת!
ווואי איך הוא מצליח למצוץ את המוצץ זה ממש מאמץ בשביל התינוק
הדובי ממש ענק לעומת המוצץ-הפה של התינוק

• הוסף לסימניות
הפתרון שלי:
קניתי מחזיק מוצץ גדול
וחסל סדר החיפושים!
מצורף קישור
אני קניתי את הפיל....
בהצלחה והרבה נחת!
קחו בחשבון שמחזיקי מוצץ כבדים גורמים לשיניים לצאת החוצה
מה שנקרא שיני שפן

• הוסף לסימניות
תלוי מה אורך המחזיק יש מחזיקים קצרים מאד. עם תופסן חזק שלא יפלו בלילה . לדוג' מחזיק פשוט של אריסטוקרט הוא מאד חזק וגם קצר , ולא יכול להכרך סביב הצוואר . תנסי את זה

• הוסף לסימניות
תלוי מה אורך המחזיק יש מחזיקים קצרים מאד. עם תופסן חזק שלא יפלו בלילה . לדוג' מחזיק פשוט של אריסטוקרט הוא מאד חזק וגם קצר , ולא יכול להכרך סביב הצוואר . תנסי את זה
יש באלי יפים זולים ובטיחותיים

• הוסף לסימניות
יש באלי יפים זולים ובטיחותיים
דווקא התאכזבתי מהמחזיקים שלהם. בד''כ הם לא מספיק חזקים.(ממה שאני ניסיתי) כמו''כ זה ללא תו תקן בשונה מאריסטוקרט שזה עם תו תקן . לדעתי זה עדיף

• הוסף לסימניות
דווקא התאכזבתי מהמחזיקים שלהם. בד''כ הם לא מספיק חזקים.(ממה שאני ניסיתי) כמו''כ זה ללא תו תקן בשונה מאריסטוקרט שזה עם תו תקן . לדעתי זה עדיף
דווקא אני נהנית מהם מאוד מאוד
חזקים מאוד!

• הוסף לסימניות
בלת'ק לגמרי -
אצלינו יש כמה מוצצים והם על השולחן בסלון במקום ברור וברגע שהילדה מתעוררת בלילה אני הולכת עם מוצץ ביד ודוחפת לה בלי חיפושים מיותרים שגורמים לה להתעורר

• הוסף לסימניות
כן כן !

• הוסף לסימניות
לא הבנתי?!
אי אפשר להדביק איזה מדבקה זרחנית ושלום?!

• הוסף לסימניות
0548562029

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה