תרופה נמאס לי מהפטרת צפורניים -והפעם ברצינות- רק מבעלי נסיון.

אני יודעת שהיו אשכולות רבים בעניין.
אבל הפעם ברצינות- בלי תרופות סבתא בלתי יעילות/מפוקפקות (מאבקת סודה עד אקנומיקה)
כל שהיה פטרת בצפורניים (ברגליים, X10...) מצב זוועה. כמה שנים, והמצב רק החמיר.....
כל שנה בקיץ הבטיח להתחיל טיפול ו..עד הקיץ הבא....
ולבסוף טפל! ולא בכדורים!!! ויצא מזה-------- ולא חזר!
אנא שתפו אותי.
בבקשה כתבו רק על מקרי הצלחה ולא על נסיונות שכשלו בגלל חוסר התמדה וכו'.
תודה מראש
אין דבר כזה,
רק כדורים יכולים לעזור וגם זה לא מחייב לצמיתות אבל זה לתקופה ארוכה

לא נכון!
לפעמים כדורים לא עוזרים, ודווקא טיפול מקומי עוזר, רק שצריך ממש להתמיד בו ולהשקיע, כל יום כל יום. ולוקח זמן לראות תוצאות. כמו כל דבר טבעי.
מה גם שבהריון/הנקה אי אפשר לקחת כדורים. אז זה מה שאפשר.
ויש כמה שזה עזר להם.
כעת אני מנסה ד"ר קליר. נראה אם זה יעבוד.

יש אחד לגברים שהוא אח ומטפל בפטרת וציפורן וכו יסודי ומאוד אמין

אני לא יודעת איך זה הגיוני.
אני נקיתי לפסח עם אקנומיקה, כמה דקות ושרף את האצבעות... היו המון שריטות עמוקות, לקח לי שבועים שיחזור טביעת האצבע.... בחיים לא הייית מנסה לטבול את האצבעות חצי שעה באקנומיקה.

בלת"ק
משחת אמטריקס, ממליצה בחום, מניסיון
רואים שיפור כבר בשבועות הראשונים, אמור לקחת 6 חודשים
בינתיים לקחתי 3 חודשים וכבר ממש נראה (ומרגיש)הרבה יותר טוב
נמכר בבתי מרקחת ללא מרשם רופא

לי היה פטריה בציפורן באגודל, במשך 3 חודשים הקפדתי לשפשף שן שום על הציפורן מכל הצדדים וגדלה ציפורן חדשה ובריאה

לי היה פטריה לקחתי כדורים 3 חודשים והיא עברה
אחרי כ-3 שנים היא שוב חזרה לאותו המקום בדיוק

בלת"ק
משחת אמטריקס, ממליצה בחום, מניסיון
רואים שיפור כבר בשבועות הראשונים, אמור לקחת 6 חודשים
בינתיים לקחתי 3 חודשים וכבר ממש נראה (ומרגיש)הרבה יותר טוב
נמכר בבתי מרקחת ללא מרשם רופא
עבר כבר בטח 6 חודשים, עבר לך לגמרי בציפורן? לא חזר?

עבר כבר בטח 6 חודשים, עבר לך לגמרי בציפורן? לא חזר?
לא עבר
ואני מאוכזבת ממש..
כי מיד בשבועיים הראשונים מתחילים לראות שיפור
אבל זה לא ממש משתנה אחר כך, נשאר השיפור הבסיסי
אני שוב מחפשת פתרון חדש

לי היה פטריה בציפורן באגודל, במשך 3 חודשים הקפדתי לשפשף שן שום על הציפורן מכל הצדדים וגדלה ציפורן חדשה ובריאה
אשמח לשמוע יותר:
כל יום?
לשפשף מכל הכיוונים וזהו או גם למשך זמן מסוים?
והאם ניתן לשטוף מיד אח"כ את הידיים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה