מידע שימושי נמאס לי מהצרידות..., יש פיתוח קול איפשהוא?

• הוסף לסימניות
אני מחפש לשעשות פיתוח קול להיפטר מהצרידות המלווה אותי תדיר
יש איזה מקום מומלץ?

• הוסף לסימניות
תחנה ראשונה: רופא אף-אוזן-גרון.

• הוסף לסימניות
פעם דברתי עם מפתח קול הוא הסביר לי שקלינאי תקשורת נותן תרגילים להשתמש נכון בקול גם בדיבור ללא צורך בהכנה מה שאין כן מפתח קול זה לאחד שרוצה בשביל שירה יש תרגילים שכל פעם לפני השירה הוא צריך לעשות איזה שהוא הכנה.

• הוסף לסימניות
אז שורה תחתונה
מה אני צריך?
המצלמה של הרופא כואבת? (סליחה על הקטנוניות)

• הוסף לסימניות
אולי תתייעץ עם הרב גלינסקי כנ"ל
לגבי המצלמה היא ממש לא כואבת יש כאילו שעושים הרדמה מקומית בכל אופן לא מרגישים כמעט כלום.

• הוסף לסימניות
גלינסקי מומלץ, ומתאים לצרידות! (0533170862)
פיתוח קול בלבד מתאים למי שרוצה פיתוח והוא לא עם בעיות צרידות ספציפיות...
ולזה מומלץ מאוד גריגורי. (0584007173)

• הוסף לסימניות
קודם כל קלינאי תקשורת שיתן לך תרגילי דיבור יש בכל הקופות
(גלינסקי הוא פרטי ודי יקר.)
הקלינאי תקשורת יוריד לך ציסטות (במידה ויש.) ע"י תרגילים, וילמד אותך לדבר ולהוציא את הקול נכון,
בלי שתשתמש במייתרים המדומים שהם גורמים לצרידות.
ואגב אם מישהו יוכל להמליץ על קלינאי תקשורת מתאם קופ"ח מכבי וכו' זה יעזור לכולם ...

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שטף דם במיתרי הקול?
מה הפיתרון המומלץ?
מישהו יודע משהו?

• הוסף לסימניות
מה זה אומר שטף דם במיתרי הקול?
מה הפיתרון המומלץ?
מישהו יודע משהו?
הרופא לא המליץ לך על תרופה דבר ראשון?(קורטיזון וכדו')
אחרי הטיפול התרופתי, אתה חייב תרגילי קול, כי כנראה זה נובע משימוש במיתרים המדומים ולכן מהמאמץ (כנראה הגזמת:sneaky:) נהיה לך שטף דם.
כמובן קלינאי תקשורת (לדעתי דרך הקופ"ח כמובן שווה לברר)
ורק אחרי שתלמד להוציא את הקול נכון
תתחיל לחשוב על פיתוח קול ואז כבר שווה לך להשקיע על הטובים

• הוסף לסימניות
הרופא לא המליץ לך על תרופה דבר ראשון?(קורטיזון וכדו')
אחרי הטיפול התרופתי, אתה חייב תרגילי קול, כי כנראה זה נובע משימוש במיתרים המדומים ולכן מהמאמץ (כנראה הגזמת:sneaky:) נהיה לך שטף דם.
כמובן קלינאי תקשורת (לדעתי דרך הקופ"ח כמובן שווה לברר)
ורק אחרי שתלמד להוציא את הקול נכון
תתחיל לחשוב על פיתוח קול ואז כבר שווה לך להשקיע על הטובים
לא המליץ על טיפול תרופתי
רק שתיקה של חודש (!!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה