נכתב ע"י יעל א;1456016:קטע חמוד.
שאלה:
חשבתי לעצמי למה לא עושים לחתני הברית תמונות רכות יפות ומחמיאות(כמובן לפני הטקס)
אם כבר הביאו צלם.
לא ככה שהם שרועים על הגב אלא בתנוחה תינוקית רכה, נעימה, פוטוגנית.
נכתב ע"י פוסטר;1456000:איזה ציטוט מדויק,
מילה במילה![]()
בטח יש כאלה שירצו, תנסה להציע.נכתב ע"י צבי קלאר;1456037:אין לי בעיה להגיע שעתיים לפני הברית עם כל הציוד רקעים פלאשים וכו' הייתם רוצים??
נכתב ע"י יעל א;1456016:שאלה:
חשבתי לעצמי למה לא עושים לחתני הברית תמונות רכות יפות ומחמיאות(כמובן לפני הטקס)
אם כבר הביאו צלם.
לא ככה שהם שרועים על הגב אלא בתנוחה תינוקית רכה, נעימה, פוטוגנית.
נכתב ע"י צבי קלאר;1456037:אין לי בעיה להגיע שעתיים לפני הברית עם כל הציוד רקעים פלאשים וכו' הייתם רוצים??
זה היה בהומור...נכתב ע"י אסתר10;1456055:לדעתי לא כדאי ל'שגע' את התינוק לפני הברית...(זה יחליש אותו...)
תציצו בתמונות של דוד דנברגhttp://www.prog.co.il/album.php?albumid=3115נכתב ע"י פוסטר;1456020:ממתי צלמים יודעים לצלם ניו בורן?
מחזה נדיר...
לקחתי את זה רציני..נכתב ע"י צבי קלאר;1456058:זה היה בהומור...
אני לא מכיר שום יולדת טרייה שצריכה להגיע לברית בשעה - נניח 10 בבוקר, לבוא שעתיים קודם, ועוד מאורגנת לצילומי סטודיו.
נכתב ע"י יעל א;1456066:לקחתי את זה רציני..
לפחות תצלמו תמונה אחת רכה ומחמאה קודם.
אני כל פעם משתגעת מזה כשרואה תמונות של בריתות
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים