נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כמה אפשר להיות קבורים בבית עם הילדים?? (אשדוד)
אני מחפשת בנרות דירה לשבת בצפון-(עדיף צפת) 9 מיטות.
אם מישהו יודע/מכיר מישהו שמוכן לתת דירה לשבת-אשמח מאד להתעדכן.
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליש;1331995:
כמה אפשר להיות קבורים בבית עם הילדים?? (אשדוד)
תודה!!

לא להשתמש בביטוי כזה לעולם!!
מספיק אם תכתבי "תקועים.."

ולעניינו, בה"מודיע" התפרסם פרויקט של סידור דירות לתושבתי הדרום.
אין לי "המודיע" כעת בשביל לכתוב לך את המס' אבל תתקשרי למערכת.
בשורות טובות!
נסיעה טובה.

• הוסף לסימניות
התקשרתי כבר לכל המוקדים,
אין שום דירה פנויה בשום אזור בארץ (חוץ מבני ברק)
האופציה זה רק להיות עם עוד משפחה.

• הוסף לסימניות
גם בבני ברק שווה לך :)
לא יודעת איך באשדוד, אבל פה הפיצוצים של צה"ל הורסים אותנו.
היינו יומיים בבני ברק, אחרי שהתרגלנו לשקט (היו 2 אזעקות, אבל עדיין שקט) היה קשה לחזור לפיצוצים.

חוץ מזה, בבני ברק החיים על מסלולם, הולכים-חוזרים- קונים יוצאים, אין אוירת מלחמה...

• הוסף לסימניות
יורדות לי דמעות.
שה' ישמור עליכם ועל כל עם ישראל.
אם הייתה לי יחידה להביא לך....

המודיע כתבו שכל פונה נענה. ניסית אצלם?

• הוסף לסימניות
גם בביתר ובירושלים ובעוד המון מקומות החיים ממשיכים כרגיל
אולי תנסי בכיוון הזה
הלוואי ותמצאו משהו
באמת בלתי אפשרי להמשיך כך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה