בקשות קליפים / לופים / אפקטים, ועוד נמאס לך לבקש טובות

• הוסף לסימניות
עכשיו זה ההזדמנות, אם את/ה רוצה, תוכלי להצטרף עימי למנוי וידאו בלוק התקף לעוד 11 חודשים, בתשלום של 50 ש"ח, את מי שזה מענין אנא שלח אלי מייל ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
אתר מדהי םהכולל הכל, מה שתרצי החל מהסרטות פשוטות ועד טמפלטים מטורפים והכל באותו מחיר.

• הוסף לסימניות
לכל הפונות הרבות באישי, לגבי שאלותיכן על נטפרי.
נטפרי לא נותן לפתוח את האתר במסלול הרגיל אלא צריכים לבקש בקשה מיוחדת והיות והם מודעים לצורך הם מאשרים בדרך כלל

• הוסף לסימניות
לכל הפונות הרבות באישי, לגבי שאלותיכן על נטפרי.
נטפרי לא נותן לפתוח את האתר במסלול הרגיל אלא צריכים לבקש בקשה מיוחדת והיות והם מודעים לצורך הם מאשרים בדרך כלל
האם יש מישהו שנטפרי פתחו לו?
הם טוענים שהם לא פותחים

• הוסף לסימניות
לי הם פתחו

• הוסף לסימניות
מקפיצה

• הוסף לסימניות
מקפיצה- עדין רלונטי.

• הוסף לסימניות
עדיף תקף למי תקף עדין ל-8 חודשים
בתשלום חד"פ של 50 ש"ח, את מקבלת 8 חודשים של הורדת לופים וטמלפטים מהמים!
הרי בסוף תעשי את זה, וכל יום שעובר את רק מפסידה.
שלחי לי מייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
מצטערת נפלה טעות בכתובת שלי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אז אולי משהי עוזרת לי להכנס לאיזה אתר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה