דרוש מידע נמאס ממסנן הספאם של ג'ימייל. פשוט נמאס. וכך מנטרלים אותו...

• הוסף לסימניות
פשוט נמאס ממסנן הספאם של ג'ימייל.
הוא מוריד לספאם באופן סיטוני הודעות שמגיעות מקבוצת גוגל. קבוצה עניינית וחשובה שבעצמי רציתי וביקשתי להצטרף אליה. (בניגוד למה שחושבים, זה לא קשור לזה שמישהו דיווח לגוגל. כי אף אחד מהחברים לא דיווח על הקבוצה הזו).

אותו דבר אם אמרתי למישהו "תשלח לי הודעה ריקה לכתובת שלי ואני ישלח לך את החומר" - עוברות כמה שעות ואין תגובה... ואז מתברר שהגוגל החליט שזה ספאם.

והרי ברגע שיש אחוז - אפילו אחוז נמוך - של הודעות ענייניות בספאם - אני חייב לרדת לספאם ולבדוק אותו...

הקטע הוא שכשיש כבר הודעות ספאם אמיתיות - כמעט תמיד אפשר לעשות "הסרה" ולהפטר מהם.

אז החלטתי - לא תודה.

פתחתי מסנן חדש, החלתי אותו על כל ההודעות מעל 1 בייט (לא 1 KB אלא 1 בייט), "אין לשלוח פריט זה לדואר זבל אף פעם".
וחלאס.

• הוסף לסימניות
השאלה היא מה קורה עם כללים כפולים
נראה לי שהכלל הזה ביטל את כל הכללים האחרים
נניח עשיתי פעם כלל על שולחים מסויימים (של רשימות תפוצהנניח) לסמן את כל ההודעות שמגיעות כנקראו, ונראה לי שהכלל החדש והגורף ביטל את הכלל ההוא (למרות שאין סתירה).

אני יעקוב קצת בימים הקרובים ואולי אעדכן.

• הוסף לסימניות
הקפצה לאשכול חשוב זה. אחרי כמה חודשים שנטרלתי את המסנן הנודניק הזה, חייב לציין שזו הייתה בהחלט החלטה נכונה ומועילה.
ממליץ בחום...

@Natan Galant

• הוסף לסימניות
הייתה תקופה שניסתי להשתמש באאוטלוק.קום. הממשק יותר מוצלח ונעים מגוגל וגם יותר קל, התפלאתי למה לכולם יש רק גימייל ולאפחד אין אאוטלוק קום.
נראה שיש 3 סיבות:
1- כולם עושים כמו כולם.
2- החיפוש באא"ק על הפנים
3-סינון המיילים האוטומטי שלו נורא ואיום

• הוסף לסימניות
הייתה תקופה שניסתי להשתמש באאוטלוק.קום. הממשק יותר מוצלח ונעים מגוגל וגם יותר קל, התפלאתי למה לכולם יש רק גימייל ולאפחד אין אאוטלוק קום.
נראה שיש 3 סיבות:
1- כולם עושים כמו כולם.
2- החיפוש באא"ק על הפנים
3-סינון המיילים האוטומטי שלו נורא ואיום
4 - כל הג'יגות של המייל יורדות למחשב ומכבידות עליו

• הוסף לסימניות
המון פעמים זה נכנס לספאם רק בגלל שהשולח שלח את ההודעה הזו להרבה אנשים בבת אחת
תנסו ותראו

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ורק אני תוהה, מדוע הוא לא מכניס עוד כמה וכמה מהמיילים שאני מקבל לספאם?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות שברשימה בצד ימין (איפה שכתוב דואר נכנס ואשפה וכו') לא תראה את הספאם (אלא א''כ תלחץ על החץ למטה) ורק כשיהיה משהו בספאם זה יופיע לך, אני עשיתי ככה וזה מאד עוזר לי.

• הוסף לסימניות
מאז שעשיתי את המסנן המדובר
כל הודעה שאני שולחת מגיעה אלי גם לדואר נכנס
יש קשר?

• הוסף לסימניות
כל הודעה שאני שולחת מגיעה אלי גם לדואר נכנס
סימנתם את זה?
1666727699688.png

• הוסף לסימניות
לדעתי הוספה של השולח לאנשי הקשר תעשה את העבודה (למי שבכל זאת מעדיף שהודעות ספאם כן יישלחו לשם..)
אשמח לתיקון אם אני טועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה