נמחקה לי תיקיה במחשב

• הוסף לסימניות
אני נכנסת לתיקיה של ההורדות ומגלה שהיא ריקה. יש מצב לשחזר?

• הוסף לסימניות
רשום שאין גרסאות קודמות

• הוסף לסימניות
יש תוכנה מיוחדת לשחזור קבצים, אפילו כאלה שנמחקו בכוונה תחילה. אגב, אני מאמינה שבדקת את סל המחזור.

• הוסף לסימניות
בדקתי כמובן בסל מחזור.
איזה תוכנה?

• הוסף לסימניות
יש כמה תוכנות.

REVUCA PRO, RESTORATION, TESTDISC

ואם אני לא טועה, ביוטיוב, יש הדרכות בכל מיני דברים במחשב, תכתבי תוכנה לשחזור קבצים, או סתם איך לשחזר קבצים, ותמצאי הדרכה.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
אני מעלה השערה נוספת,
אולי בס"ה המיקום של תיקיית ההורדות השתנה?
תנסה לחפש בכונן אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה פכמן;1926615:
אני מעלה השערה נוספת,
אולי בס"ה המיקום של תיקיית ההורדות השתנה?
תנסה לחפש בכונן אחר.
התיקיה קימת ויש בה רק את ההורדות מאתמול.
אני אנסה עם התוכנות שיחזור שהעלו. תודה

• הוסף לסימניות
ניסית לחפש קבצים מסוימים שאת יודעת שהיו בכל מקום במחשב על ידי החיפוש של ווינדוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3 פינות;1927333:
ניסית לחפש קבצים מסוימים שאת יודעת שהיו בכל מקום במחשב על ידי החיפוש של ווינדוס?

תודה רבה!
ת'אמת שניסיתי פעם אחת ולא מצאתי. עכשיו ניסית שוב וראיתי שבטעות הכנסתי את התיקיה לתוך תיקיה אחרת.

• הוסף לסימניות
ראיתי שכתבו לך על תוכנת RECUVA

הבן שלי פירמט מחשב, ואח"כ הוציא לי את כל הקבצים. שווה לנסות. אפשר להוריד את התוכנה מהאתר "ללא גזל".

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חוי ג;1927368:
תודה רבה!
ת'אמת שניסיתי פעם אחת ולא מצאתי. עכשיו ניסית שוב וראיתי שבטעות הכנסתי את התיקיה לתוך תיקיה אחרת.
גם לי זה קרה...
העניין הוא שגם אם התיקייה עוברת בטעות למקום אחר -
נשארת באותו מקום תיקיית הורדות ריקה, כי זה המקום שלשם המחשב מוריד אוטומטי
ולכן זה נראה כאילו הדברים שהיו קודם נמחקו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה