נמחקו לי 500 תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
דחוף עזרה!
צילמתי היום עכשיו העברתי את התמונות למחשב עשיתי גזור והדבק בתקיה חדשה
כשהכנסתי את הכרטיס למחשב זה כתב לי תקן את הכרטיס אמרתי טוב אני אתקן אחרי שאני יעביר את התמונות
מיד כשזה סיים להעתיק עשיתי אתחול לכרטיס!!!!!!
ואז אני באה לפתוח את התקיה של התמונות שהעתקתי אני מגלה תקיה ריקהההההההההההההההה
חיפשתי בכל המחשב אולי זה בתקיה אחרת אין!
מה עושים?????????????????????

• הוסף לסימניות
דחוף עזרה!
צילמתי היום עכשיו העברתי את התמונות למחשב עשיתי גזור והדבק בתקיה חדשה
כשהכנסתי את הכרטיס למחשב זה כתב לי תקן את הכרטיס אמרתי טוב אני אתקן אחרי שאני יעביר את התמונות
מיד כשזה סיים להעתיק עשיתי אתחול לכרטיס!!!!!!
ואז אני באה לפתוח את התקיה של התמונות שהעתקתי אני מגלה תקיה ריקהההההההההההההההה
חיפשתי בכל המחשב אולי זה בתקיה אחרת אין!
מה עושים?????????????????????

דבר ראשון לא לכתוב כלום על המחשב
2. לפנות ל @משחזר מידע

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
upload_2019-3-11_23-18-24.png

• הוסף לסימניות
לא לצלם על הכרטיס
ניתן לשיחזור

• הוסף לסימניות
אם לא העתקת מאז כלום לכרטיס לכאו' תוכנה פשוטה לשחזור קבצים תצליח לשחזר.
כמובן שאם אתה לא רוצה לקחת סיכונים כדאי לקחת למעבדה ולשלם.

• הוסף לסימניות
אפשר לנסות עם תוכנה המצורפת
העלו את זה בעבר, אם את לא מבינה אשמח להסביר

קבצים מצורפים

• ניידActiveRecovery.zip
    9.5 MB · צפיות: 309

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה