נמחק לי חשבון ג'ימייל !!!

• הוסף לסימניות
יש לי חשבון ג'ימייל נוסף שמשמש אותי לתחום אחר, צירפתי את 2 החשבונות ל'גוגל +', כתבתי תאריך לידה שהוא תאריך שייצרתי את החשבון. מה שקורה, גיל החשבון הוא פחות מגיל 18 (כאילו שאין צעירים פחות מגיל 18 שיש להם חשבון ג'ימייל).... מיד קיבלתי הודעה שהחשבון לא חוקי והוא פשוט נעלם. אין לי שום אפשרות לגשת אליו. ל"תקופת חינוך" של חודש!
בהודעה נכתבו אפשרויות להחזיר את החשבון: 1. להכניס כרטיס אשראי ויגבו 0.30 דולר ואז יחזירו את החשבון מידי. 2. לשלוח העתק ת"ז בפקס (לא שהיה מספר פקס לשלוח אליו) או בדואר ואז זה ייקח כמה ימים
בקיצור, משהו לא נשמע לי כאן...

יש כאן מישהו שקרה לו כזה דבר בעבר ויכול לתת לי עיצה איך מתמודדים עם זה???
תודה!!!

• הוסף לסימניות
0.30 $ זה לא הרבה כסף, למה לא לנסות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bshemesh;660039:
0.30 $ זה לא הרבה כסף, למה לא לנסות?

זהבעיה היא ממש לא הכסף:) זה פשוט נראה לי מוזר שאם החשבון שלי לא חוקי אז "מסדרים את החוקיות שלו" עם מס' הכרטיס אשראי שלי...

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר ביותר
יכול להיות שגיל הסף הוא 18 בגלל גוגל+?
עדיין נשמע לי הזוי ביותר

• הוסף לסימניות
נשמע מוזר ביותר
עדיין נשמע לי הזוי ביותר

• הוסף לסימניות
תנסי לצור קשר עם גוגל ישראל, זה נשמע עוקץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;660147:
נשמע מוזר ביותר
עדיין נשמע לי הזוי ביותר

אני זוכר שקראתי מזמן באתרים על חדשות טכנולוגיה שגוגל+ לא מאפשר לפתוח חשבונות לגיל פחות מ-18, ואם משחקים הוא מתלוננת על זהות בדויה..

אבל הקטע על הכסף לא זכור לי.

• הוסף לסימניות
שלחתי מליון מיילים לגוגל (הם מאפשרים לפנות רק באנגלית אז אני מקווה שהבינו מה כתבתי :)). בכל אופן, לא נראה שלמישו שם קשה להרדם בלילה בגלל החשבון המושבת שלי...
ip6 יעץ לי לפנות לניק אלי אלימלך שגם נתקל בעבר בבעיה כזו. זה מה שאעשה עכשיו כנראה. תודה ובע"ה אעדכן מה יצא...

• הוסף לסימניות
זה לא עוקץ.
זה אמיתי. גם אני נתקלתי בבעיה זו, לא חייבים לשלם את ה 0.30 אגורות, אפשר לשלוח צילום ת.ז. עם תאריך הלידה שלך, ותוך כמה ימים זה אמור להסתדר.
במקרה והדבר דחוף, ניתן לשלם את ה0.30 אגורות, וזה הדבר היחיד שיירד באשראי, הבעיה היא שצריך כרטיס אשראי בינ"ל.
(כדי שתהיי בטוחה שזה לא עוקץ -יש לוודא כי בשורת הכתובת יש https, וללחוץ על הציור של המנעול שבצד שורת הכתובת).

• הוסף לסימניות
טוב, שאלתי באמת את אלי אלימלך אבל זו לא הבעיה שניתקל בה.
זה עדיין נראה לי מספיק מוזר בכדי שאשים מס' כרטיס אשראי.
אברהם, יש לך מושג לאיזה כתובת שולחים את הת"ז??

• הוסף לסימניות
תודות לעזרתכם הצלחתי לשלוח סריקה של הת"ז שלי לגוגל. אם לא, היו מוחקים לי את החשבון אחרי 24 יום (ה' ישמור!!!). מקווה שבאמת יחזור לתפעול תוך 3 ימי עבודה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;660499:
תודות לעזרתכם הצלחתי לשלוח סריקה של הת"ז שלי לגוגל. אם לא, היו מוחקים לי את החשבון אחרי 24 יום (ה' ישמור!!!). מקווה שבאמת יחזור לתפעול תוך 3 ימי עבודה.

נשמח מאד מאד לשמוע אם זה באמת עזר לך, כי מהנסיון המר שהיה לי איתם, שילמתי להם בכרטיס אשראי, שלחתי להם פקס, שלחתי להם מיילים, והחשבון שלי עדיין מושבת !!!.

ככה זה כשיש מונופול !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;661054:
נשמח מאד מאד לשמוע אם זה באמת עזר לך, כי מהנסיון המר שהיה לי איתם, שילמתי להם בכרטיס אשראי, שלחתי להם פקס, שלחתי להם מיילים, והחשבון שלי עדיין מושבת !!!.

ככה זה כשיש מונופול !

עכשיו הבההלת אותי לגמרי!!!

• הוסף לסימניות
אצלנו ה-30 אגורות פתרו את הבעיה מיידית

• הוסף לסימניות
בכל מקרה אם קרה הכי טוב לפנות לעזרת אנשי גוגל

ההפנייה גם במקרים של מוצרים אחרים של גוגל תמיד מתבצעת לאנשי התמיכה של GMAIL מכיוון ששם המשתשמש תקף לכל שאר שירותי גוגל. ולגבי GMAIL הם מחזיקים צוות מורחב ומעולה לטיפול בפניות.

כנסו לדף העזרה של גוגל
זוהי הפניה הרשמית לגוגל לבקשת עזרה עקבו אחר ההוראות

סמנו מה מונע מכם את הגישה לג'ימייל ועקבו אחרי ההוראה
אם שכחתם את שם המשתמש
או אם שכחתם את הססמה
או אם אתם סבורים שהחשבון שלכם נפרץ

איך גוגל יגיבו אחרי מילוי הטופס???

גוגל ינסו לבדוק איתכם באיזה שימושים אתם משתמשים בחשבון גוגל שלכם (בלוגר, גוגל סייטס, וכד'), ו/או לבדוק אם מי תקשרתם בתקופה האחרונה (אימיילים ששלחתם)

ברוב המקרים מנסיון תקבלו פנייה לנייד עם נציג בעברית (הפנייה מיחידה בקליפורנייה הנציגים ישראלים יורדים)

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נשמע הזוי ומלחיץ..

• הוסף לסימניות
ועוד דבר קטן להוסיף לכל אלו שחושבים כיצד ליצור קשר עם גוגל

גוגל ישראל מתחבא מן הציבור
בכל מקום בעולם שבו החברה נמצאת לא נמסרים מספרי הטלפון שלהם אפילו לא לרשם החברות הכל חסוי

זו דרך שלא מתאימה וראוייה לתאגיד ענק שכזה ורק לאחרונה הם הקימו מערך גדול של טלפונייה אולם הוא לחזור לאנשים ולא שאנשים יתקשרו אליהם

אז תסיקו את המסקנה לבד

למי שרוצה להיווכח אך זה בישראל שיפנה לאתר רשם החברות

יקליד או שם החברה גוגל ישראל בע"מ או מספר התאגיד513695478

ועוד לא הספקנו לדבר על החלפת מיקום המשרדים שלהם בישראל בממוצע כל שנה וחצי......

קבצים מצורפים

• 2011-11-10_103712.png
    KB 15 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
ביקרתי בכל מיני סוגי דפים שם ושלחתי מליון מיילים וסריקה של הת"ז. אם לא יטפלו בזה בימים הקרובים אנשה את הגישה של הכסף...

תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
תקשיבוווווווווו!!! אתמול שלחתי ת"ז - היום החשבון חזר לעבוד!!!!!! ב"ה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י again;661140:
תקשיבוווווווווו!!! אתמול שלחתי ת"ז - היום החשבון חזר לעבוד!!!!!! ב"ה!!

בתור מקבל שירות תוכל לענות על כמה שאלות בסקר דעת קהל לגבי גוגל ???

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה