מידע שימושי נמחק לי קובץ אקסל עם נתונים בשווי 10,000 ש''ח

• הוסף לסימניות
איך אני יכול למצוא אותו?
זה קרה כי האקסל נסגר בפתאומיות (אין לי מושג איך)
ורשמית בהגדרות מוגדר שמירה אוטו' כל 4 דק' והגירסה האחרונה היא מלפני חודש.

• הוסף לסימניות
1634065326190.png

כשפותחים אקסל יש למטה שיחזור חוברות עבודה שלא נשמרו.

• הוסף לסימניות
איך אני יכול למצוא אותו?
זה קרה כי האקסל נסגר בפתאומיות (אין לי מושג איך)
ורשמית בהגדרות מוגדר שמירה אוטו' כל 4 דק' והגירסה האחרונה היא מלפני חודש.
אם זה באמת חשוב יתכן שעדיף לא להפעיל את המחשב.
להוציא את הדיסק /להפעיל מבחוץ ולבצע שחזור על המיקום האמור של הקובץ.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
להבא
כל כמה דקות

'אל תהסס קונטרל S'

'SOS קונטרל S'

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
עדיין...
פחות סיכויים.
אבל עם רצון חזק הרבה פעמים ניתן להציל.

• הוסף לסימניות
הצליח?
אם לא, אני הצלחתי לשחזר משהו שהיה נראה כאבוד.
בהגדרות של השמירה אוטומטית, תחפשי איפה הוא שומר את הקבצים, תיכנסי לשם בתקייה נפרדת ותחפשי שם. זה אמור להיות בכונן C בתקיה PROGAMS FILES וכן הלאה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה