נמלים גדולות ודוחות

• פותח הנושא sth
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
(לא אלה הענקיות שעוקצות) שחורות כאלה,מגעילות ובנוסף גם נמלים גדולות יותר עם כנפיים (אולי המלכות?) על הכיריים שלי!!!! הנקיות!!!! העפתי אותם, ניקיתי שוב יסודי, ולמחרת שוב פעם!! וחוזר חלילה... בחלק מהפעמים היו גם מתות (אולי נשרפו למוות...) הענין הוא שהן רק על הכיריים ולא בשום מקום אחר בבית. מישהו יודע? ראה? שמע? פשוט נמאס לי!!!
תודה לעוזרים!

• הוסף לסימניות
אהה עכשיו אני מבינה למה יש אצלי כ"כ הרבה.... אתם פשוט לא מכירים אותן, הן מגיעות רק אלי!!!

• הוסף לסימניות
כיריים על השיש?
א"כ תרימי את כל המקשה ושם יש לרסס רציני.
הצלחות ואל תשלחי אותם אלינו........

• הוסף לסימניות
גם אצלי בבית ראיתי כאלו נמלים עם כנפיים, ולא התפטרתי מהם עד שעשיתי ריסוס בכל הבית. [לא עזר K300 אפילו כמה ימים ברצף].

• הוסף לסימניות
הכיריים לא על השיש, תנור+ כיריים, הענין הוא שהם רק על הכיריים, ולא ראיתי אותם בשום מקום אחר בבית, עלה בדעתי פתאום אולי הם מגיעים מבחוץ באיזושהי צורה, דרך הצינור או משהו כזה, יש מצב של חיים בתוך הצינור של הגז??....

• הוסף לסימניות
אכן כן, והם יצאו ג"כ מצינורי חיבורי הטלפון והחשמל, בתוך ארון תקשורת.
[ליזהר שלא לרסס ליד גז פתוח וכדו']

• הוסף לסימניות
אם בנמלים עסקינן, תגידו לי איך אפשר לשתות קפה בלי נמלים? הם לא עובות לנו את הסוכר!!!
אגב, נמלים שונאות רוזמרין, לא ניסיתי אבל שמעתי שלפזר רוזמרין בבית זה פשוט דוחה אותן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GolanArt;1097523:
אם בנמלים עסקינן, תגידו לי איך אפשר לשתות קפה בלי נמלים? הם לא עובות לנו את הסוכר!!!
.

לזה כבר יש פיתרון קל, שמים את הסוכר במקרר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה