נמלים נמלים...

• הוסף לסימניות
קראתי שמסמרי ציפורן מבריחים את הנמלים - לא ניסיתי ?

גם אבקת סודה לשתיה יכולה להועיל

• הוסף לסימניות
מקלות של קינמון שמי על השיש בתוך הארונות

• הוסף לסימניות
למרוח שמן זית למאור
בין החיבור של השיש לקרמיקה.

עוזר, מנסיון.

• הוסף לסימניות
מלח עבה מבריח אוטומטית הניחי בכל מקום בו הן מופיעות ובכל מקום בו הן יכולות להופיע כגון ארון ממתקים מצרכים וכו.

• הוסף לסימניות
לפזר קינמון ממש עוזר
מנסיון
הן לא סובלות את זה
לפזר להם ליד הפתחים
ובניתיבים

• הוסף לסימניות
העצה היחידה שיעילה לאורך זמן - פשוט לסתום היטב את המרווחים בין השיש לקיר - קרמיקה, עם רובה או סיליקון. אם אין חורים אין נמלים.
מנסיון.

• הוסף לסימניות
בכל זאת אדר מתקרב ...

מכל החומרים שהציעו פה אפשר להכין עוגה לשבת:)
אני מציע לקנות תרסיס פשוט ( ספריי בלע"ז ) ולרסס ברווחים
בהצלחה
אבל אם אתם בעניין הטיבעי בבקשה :
הנה המתכון : חומרים :
2 כפות קינמון
3 כפות מלח גס
1/4 כוס שמן זית זך כתית
3 מקלות קינמון
30 גרם מסמרי ציפורן
4 כפות אבקת סודה לשתייה
אופן ההכנה :
לערבב את כל החומרים יחד בבלנדר חשמלי כ5 דקות
להשאיר להתקרר כרבע שעה
אופן השימוש :
יש לתפוס את הנמלה בעדינות ביד ימין לדגדג אותה ביד שמאל ולשפוך לפיה מעט מהבלילה להניח אותה בחוץ על האדמה בחור קטן (קבר) שהוכן מראש לכסות ולהניח פרח לזכרה
נ.ב . אפשר לומר כמה מילים בשבחה של המנוחה
בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;518321:
העצה היחידה שיעילה לאורך זמן - פשוט לסתום היטב את המרווחים בין השיש לקיר - קרמיקה, עם רובה או סיליקון. אם אין חורים אין נמלים.
מנסיון.

סבלתי מזה הרבה זמן עשיתי ריסוס מקצועי ולא עזר כלום עד שסתמתי עם סילקון וב"ה הכל בא על מקומו בשלום.

• הוסף לסימניות
נמלים

אני גם ממליצה על אטימת חורים ,מניסיון אישי הרבה זמן לא תיראי יותר נמלים,בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;518321:
מנסיון.

לא תמיד! לי היה חור אחד בין הפנלים וסתמו לי אותו, תוך שבוע שבועיים הנמלים יצרו איזה 6 חורים חדשים. כך שאני מתגעגעת לחור הראשון... אולי בשיש זה שונה, ב"ה לא התנסיתי בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה