נמצא נמצאה פאה

• הוסף לסימניות
ביקשו ממני לפרסם
מצאתי פאה של אישה ביום א' בערב בתאריך 8.9.24 ה' אלול בקו 53 בבני ברק הקו נסע מכיוון תל אביב לבני ברק מסוף קהילות יעקב
מחלקת אבידות של דן מסרבים לתת לי מידע על המאבדת שפנתה אליהם.
אני מאמינה שהפאה יקרה לבעליה
אולי תוכלי לזכות לעזור לי לקיים מצוות השבת אבידה
מספר הטלפון שלי: 050-4121141 שרה

• הוסף לסימניות
מצאתם למי שייכת הפאה?
אם לא תוכלו לומר לי באיזה צבע?
מכירה משהי שאבד לה.

• הוסף לסימניות
השבוע ראיתי מודעה בתחנה בנחמיה-עזרא שאבדה פאה יקרה בתוך שקית
ייתכן והיא המאבדת
מי שעוברת שם/גרה בסמוך שתעשה חסד ומצוות השבת אבידה ותתקשר למסור פרטים

• הוסף לסימניות
מנסיון תכנסי את ההודעה לרשימת תפוצה וזה יעוף קדימה

• הוסף לסימניות
אבד לי תיק בתחנה מרכזית בירושלים תיק יקר בשווי עשרות אלפי שקלים הכולל חפצים יקרי ערך ותפילין איך האם מישהו יודע על מקומות שמפרסמים אבדות ?

• הוסף לסימניות
אני גם אשמח לשמוע איפה מפרסמים אבדות של אוטובוסים
מה שנשכח באגד
הם משמ קשים שם להשגה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה