נמצא נמצא ארנק ובו רבקו ע"ש אחינועם קורצויל

• הוסף לסימניות
הארנק נמצא בירושלים באזור הר חוצבים
כל מי שיש לו מידע אשמח מאוד
tzipihofm

• הוסף לסימניות
הארנק נראה יקר לבעליו מכיל הרבה דברים
אשמח לכל בדל מידע למצוא את המאבדת

• הוסף לסימניות
בבקשה תעזרו לי למצוא את המאבדת!
כל מי שמכיר אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
מציעה לבדוק ב144 שם משפחה כזה בירושלים
זה לא שם נפוץ ויתכן ותגיעי לקרוב משפחה
כך עשיתי במקרה דומה, כמה טלפונים והגעתי למאבדת.

• הוסף לסימניות
בפעם הקודמת שמצאתי ארנק עמוס
צלצלתי לחברת הויזה/בנק שהיו בארנק
סיפרתי להם על המציאה והם נתנו לי את המספר טלפון של בעל הארנק.

• הוסף לסימניות
אני כמה פעמים נעזרתי בגמח המרכזי להשבת אבידה ,
שווה לעדכן שם

• הוסף לסימניות
יש באגרון מספרי טלפון גם אם לא לה אז להורים שלה או לדודים וכן הלאה(כך אני החזרתי ארנק בעבר)

• הוסף לסימניות
לא קיימים ב144
גרה ברמת גן (לפי הת"ז)
אני הייתי מתקשר לכמה מהמספרים האלה מן הסתם יימצא איזה קשר זה שם בכלל לא נפוץ

• הוסף לסימניות
אולי ממודיעין עילית?
1765903353220.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה