עזרה נמצא כרטיס אשראי

• הוסף לסימניות
היום בערב בירושלים,
באזור ירמיהו שמגר,
על שם לאה טויסיג,
אשמח לעזרה למציאת המאבדת.
(אני כמעט לא נכנסת לפורום,
לכן אם אפשר להגיב לי גם במייל es0527665815 @ gmail.com
תודה!!)

• הוסף לסימניות
תחסכי לעצמך ולה בלאגן
תתקשרי לחברת אשראי עכשיו ותגידי להם שמצאת את האשראי הזה ויעלו אותה לועידה.

• הוסף לסימניות
ניסיתי,
אבל בגלל שאין לי כרטיס בחברה הזאת,
אני לא מצליחה לקבל מענה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בתור אחת שעבדה באחת חברות האשראי יש בד''כ לכל החברות מס' טל' של אובדן וגניבה ואז בכל יותר קל היו אנשים שמגיעים אלי לקו כשהם אינם לקוחות החברה שעבדתי אצלה אלא מצאו כרטיס ורצו להחזיר לבעליו את כרטיס האשראי

• הוסף לסימניות
מה הכי טוב? אולי כדאי שתגזרי את הכרטיס ותשליכי לפח, כך תצילי אותה מהמחשבה על שימוש לרעה בכרטיס (שהוא הדאגה העיקרית של מאבדי כרטיסים) והיא כמו שאר האנשים שרואים שאבדו כרטיס תיצור קשר עם חברת האשראי לביטול הכרטיס וחידושו בגלל אובדן.

• הוסף לסימניות
מה הכי טוב? אולי כדאי שתגזרי את הכרטיס ותשליכי לפח, כך תצילי אותה מהמחשבה על שימוש לרעה בכרטיס (שהוא הדאגה העיקרית של מאבדי כרטיסים) והיא כמו שאר האנשים שרואים שאבדו כרטיס תיצור קשר עם חברת האשראי לביטול הכרטיס וחידושו בגלל אובדן.
ואיך בעלת הכרטיס תדע שהיא גזרה אותו?
זה לא יציל אותה מהמחשבה כי היא תהיה מוטרדת שאולי משהו ימצא,
כשהיא מתקשרת לפחות זה חוסך את הביטול ואת כל שאר העלויות...

• הוסף לסימניות
מישהי סיפרה פה לפני תקופה קצרה שהיא התקשרה לדווח למשטרה על מציאת כרטיס אשראי ותוך כמה שעות הגיעו אליה שוטרים לקחת את הכרטיס ולהשיב את האבידה. יעילות של משטרת ישראל. תנסי.

• הוסף לסימניות
היום בערב בירושלים,
באזור ירמיהו שמגר,
על שם לאה טויסיג,
אשמח לעזרה למציאת המאבדת.
(אני כמעט לא נכנסת לפורום,
לכן אם אפשר להגיב לי גם במייל es0527665815 @ gmail.com
תודה!!)
כשאני מצאתי כרטיס אשראי התקשרתי לחברה והיא קישרה את בעל הכרטיס עם המספר שלי
פשוט ומכוח כדי לא להגיע לאנשים אחרים שהכרטיס לא שלהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה