מצאנו תג חניה לנכה ב144 לא מצאתי את המספר איפה עוד אפשר לחפש לפי שם? או לפי ת.ז
D DESIGNIK משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הפקות ואירועים • 26/11/19 הוסף לסימניות #1 מצאנו תג חניה לנכה ב144 לא מצאתי את המספר איפה עוד אפשר לחפש לפי שם? או לפי ת.ז
D DESIGNIK משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הפקות ואירועים • 26/11/19 הוסף לסימניות #3 אם יש למישהו אפשרות לבדוק לי אשמח אני מעדיפה באישי (לא בטוחה שהבנ"א ישמח שהשם שלו מתנוסס בפורום בהקשר כזה )
אם יש למישהו אפשרות לבדוק לי אשמח אני מעדיפה באישי (לא בטוחה שהבנ"א ישמח שהשם שלו מתנוסס בפורום בהקשר כזה )
D DESIGNIK משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הפקות ואירועים • 26/11/19 הוסף לסימניות #5 בני ברק
D DESIGNIK משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הפקות ואירועים • 26/11/19 הוסף לסימניות #7 מספר רכב לא מופיע
D DESIGNIK משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי הפקות ואירועים • 27/11/19 הוסף לסימניות #10 סוף טוב ב"ה מדובר בתג של ילד ולכן זהותון לא זיהה וגם לא עזר חיפוש מספר לפי שם. הלכנו לתחנת משטרה וביקשנו שיאתרו את הטלפון של בעל התג (זה לקח פחות מדקה) וב"ה התג הוחזר. תודה רבה לכל העוזרים.
סוף טוב ב"ה מדובר בתג של ילד ולכן זהותון לא זיהה וגם לא עזר חיפוש מספר לפי שם. הלכנו לתחנת משטרה וביקשנו שיאתרו את הטלפון של בעל התג (זה לקח פחות מדקה) וב"ה התג הוחזר. תודה רבה לכל העוזרים.