נמשים ופיגמנטציה

• הוסף לסימניות
האם מישהיא התנסתה והצליחה להסיר נמשים /פיגמנטציה עי תכשירי קוסמטיים, אילו ותוך כמה זמן סייעו
הוצע לי טיפול המשלב שני תכשירים שונים יחד וצריך למרוח במשך היום כל 3 ש' קרם הגנה -מי מכירה?

• הוסף לסימניות
למה להוציא?
זה כל כך חמוד ומוסיף המון חן!
לעניות דעתי:sneaky:

• הוסף לסימניות
מנסיון לא עזר לי תכשירי קוסמטיקה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יודעת התחלתי לברר בחנות סגול /סטייליש וזה מה שהמליצו
אחותי מורידה בלייזר , לא יודעת מה עדיף
שניהם לא נגמרים זול אבל לאיזה יש תוצאה ?
הבעיה עם התכשירים שצריך להשתעבד אליהם ולמרוח כל 3 ש' קרם הגנה -הזוי
מה שכן נאמר לי שלא חייבים להשתמש 3 ח' אלא עד להשגת תוצאה
הנמשים שלי לא זורחים לשמחתי , בכ''ז מפריעים לי

• הוסף לסימניות
טוב , לא לעולם חוסן , האופנה מתחלפת כל 3 ח' בממוצע..
לא מתאים לכל גיל , מרגישה כברזקנה בשביל טרנדים, אני מתאפרת טבעי וסולידי
לא משוגעת על המראה והמייקאפ גם עייף לפעמים
אז כן בא לי לבדק את התחום , אז אשמח לעצות מחכימות בכיוון השאלה גופה

• הוסף לסימניות
אני הורדתי נוקודות חן אצל ד"ר זמיר לגבי פגמנטציה אני יודעת מנסיון שרק לייזר יוריד (ועולה יקר)

• הוסף לסימניות
רציתי גם כן לדעת האם למרוח את הערכה של פראוור?
אשמח לדעת מנסיון!

• הוסף לסימניות
יש דרך למנוע נמשים ופיגמנטציה? לילדה שמאד רגישה לכך ובינתים עוד חלקה..
למרוח קרם שיזוף בכל יציאה עוזר?
יש משהו מעכב מלנין או מונע פיגמנטציה? (לילדים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה