ננעלה לי המראה וכל המצלמה השתגעה באמצע צילום

• הוסף לסימניות
הD700 באמצע צילום בכותל, עם ה17-50 טמרון, פתאום אני לוחץ ולא מגיב לי, לפי הצליל (ובהמשך גם ראייה) המראה הייתה נעולה למעלה, וכל המצלמה השתגעה (צמצמים תריס כרטיס הכל היה לי בארורים). גם אחרי שהוצאתי תעדשה ונתתי לתריס נגיעה שהחזירה אותו מיידית, המצלמה לא מיד חזרה, רק אחרי שהכנסתי עדשה מקורית של ניקון (קח אמר לי שצריך לעשות קאנוניסט שהיה לידי) המצלמה התאוששה.

היום בבוקר שוב חזר על עצמו הסיפור. אני עכשיו לקראת צילום חשוב של כמה ימים, אני מפחד שיקרה לי שוב... מישהו יכול להסביר/לעזור/להגיד מה לעשות?

(להגיד אל תשתמש בעדשות של חברות צד ג' זה לא ממש עזרה)

הוספה: התקלה הראשונה התרחשה מספר שעות לאחר שהוספתי למצלמתי גריפ, מתוצרת חברה חליפית. (תשאלו את מאיר של איזה חברה ומאיפה הגריפ...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;457891:
גם אחרי שהוצאתי תעדשה ונתתי לתריס נגיעה שהחזירה אותו מיידית
מה?!?!?!?!

לא נוגעים במראה או תריס!!
אלה החלקים הכי עדינים במצלמה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yitzy;457894:
מה?!?!?!?!

לא נוגעים במראה או תריס!!
אלה החלקים הכי עדינים במצלמה!
פעם נפלה מצלמה של מישהו לידי והוא היה זקוק להמשך הצילום והתריס כאילו היה נפתח רק בחצי, ואני הרמתי לו עם האצבע את המראה וישרתי את העלים של התריס וזה חזר לעבוד...

• הוסף לסימניות
ה' ישמור, מנחם,
אם אתה עושה דברים שאין לך מושג בהם, אל תעשה את זה לאחרים לפחות.
שילמת כל כך הרבה על מצלמה, לא חבל ש"עם האצבע...." אתה תשלם כפליים לתיקונים.

• הוסף לסימניות
הבנאדם ביקש עזרה ...
ירידות אישיות יתקבלו באישי אין צורך בפומביות ....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;457976:
הבנאדם ביקש עזרה ...
ירידות אישיות יתקבלו באישי אין צורך בפומביות ....

עם כל הכבוד, שמוליק,
מה שכתבתי לא הייתה "ירידה" אם כי המלצה שתרחיק אותו (וגם אחרים) מצרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yossmor2;457964:
ה' ישמור, מנחם,
אם אתה עושה דברים שאין לך מושג בהם, אל תעשה את זה לאחרים לפחות.
שילמת כל כך הרבה על מצלמה, לא חבל ש"עם האצבע...." אתה תשלם כפליים לתיקונים.
המצלמה שהכנסתי לה אצבעות לא הייתה כ"כ יקרה...
זו, לא הכנסתי ממש אצבעות, נגיעה קלילה מבחוץ..
וזה חוץ מהניסיון שיש לי באלקטרוניקה...
וגם שקיבלתי והפנמתי את ההמלצה...

עדיין אף אחד!!!! לא ענה לי לעניין!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;457891:
הוספה: התקלה הראשונה התרחשה מספר שעות לאחר שהוספתי למצלמתי גריפ, מתוצרת חברה חליפית. (תשאלו את מאיר של איזה חברה ומאיפה הגריפ...)

אם כשאתה מוציא את הגריפ אין בעיות וכשאתה מחזיר את הגריפ יש בעיות אתה מוזמן לפנות אלי להחלפת הגריפ.

אם לא - הגריפ רלונטי כמו הקורנפלקס שאכלת בבוקר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה