ננעלו תיקיותבצורה מוזרה

• הוסף לסימניות
הכנסתי כרטיס למחשב דרך usb, יצרתי תיקיה חדשה ואז ניסיתי לפתוח אותו כדי להעביר אליו קבצים וראיתי שכבר קיים בו איזשהו קובץ, ניסתי למחוק והמחשב לא נתן לי, ואז ראיתי שחלק מהתיקיות שהיו לי בכרטיס ננעלו, השתנו לקובץ אחד עם שם מוזר ואי אפשר לפתוח אותם, אחד מהתיקיות לא ננעל אבל שוט נעלמו הרבה תיקיות משנה שיו בו, מה עושים?
צירפתי צילום מסך.

קבצים מצורפים

• שיבוש.doc
    KB 199 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
תגבי מהר את כל מה שיש לך על הכרטיס למקום בטוח, זה או וירוס או איזשהו נזק פיזי לכרטיס, לא ממליץ לך להתעסק עם זה בעצמך.

• הוסף לסימניות
זה נראה כמו נזק פיזי. פחות נראה וירוס.
chkdsk.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2258919:
זה נראה כמו נזק פיזי. פחות נראה וירוס.
chkdsk.

אני מצדד עם פרסומון

תוכלו לעשות chkdsk דרך cmd או לחילופין אפשר לעשות מקש ימני על הכונן מאפיינים כלים
בדיקת דיסק ושם לסמן את שני האפשרויות בV ולהריץ בדיקה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי זה פגם בכרטיס עצמו. וכרטיס שעושה את הבעיה את הזאת
יחזור על זה שוב ושוב - אפילו שנעשה ע"ז כמה תיקונים -
וכל פעם ילך חומר אחר חשוב
עדיף לסל וחסל

• הוסף לסימניות
עדיין אפשר להציל את החומר ברוב המקרים.
אבל כמובן שעדיף להחליף. שיחזור עולה יותר מאשר לקנות חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אשר גולד;2259069:
מניסיון שלי זה פגם בכרטיס עצמו. וכרטיס שעושה את הבעיה את הזאת
יחזור על זה שוב ושוב - אפילו שנעשה ע"ז כמה תיקונים -
וכל פעם ילך חומר אחר חשוב
עדיף לסל וחסל

גם מניסיון שלי זה פגם פיזי אבל מספר פעמים ראיתי גם וירוסים ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה