דרוש מידע ננעל החשבון מייל ... מה עושים???

• הוסף לסימניות
המייל ננעל עושים??

שאני מנסה לשחזר הוא נותן לי לכתוב מייל וסיסמא
ואז הוא מבקש טלפון ויש רק אופציה של סיסמא ב SMS

• הוסף לסימניות
נושא שדובר כאן בפרוג רבות לאחרונה
למשל
ההמלצה ברוב המקרים הייתה לחכות בלי לנסות להכנס לחשבון כמה ימים ואז לפעמים זה כבר לא דורש את האימות הזה.
או לחילופין למצוא מישהו מהאיזור שיכול לקבל סמס כהצעת
יכולה לקבל בשבילכם את הSMS אם יש צורך
ואז לפתור את הבעיה באופן מיידי

• הוסף לסימניות
למשל
ההמלצה ברוב המקרים הייתה לחכות בלי לנסות להכנס לחשבון כמה ימים ואז לפעמים זה כבר לא דורש את האימות הזה.

למשל

תודה , זה רעיון איך אני יוצרת קשר...?

• הוסף לסימניות
מנסיון זה עוזר
במקרה כזה לא צריך את הטלפון שנרשמתם בפתיחת החשבון
רק כל טלפון עם SMS זה בסדר

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו אני תקועה עם הבעיה הזאת (לא אצלי , משהו אחר שאני מנסה לעזור לו)
אבל הבעיה שגם הסיסמה לא שמורה
המייל פתוח במחשב אחד אבל לא ניתן להתחבר לחשבון משום מחשב אחר כי נדרש SMS לטלפון ספציפי.
בעיה:rolleyes:

• הוסף לסימניות
בדיוק עכשיו אני תקועה עם הבעיה הזאת (לא אצלי , משהו אחר שאני מנסה לעזור לו)
אבל הבעיה שגם הסיסמה לא שמורה
המייל פתוח במחשב אחד אבל לא ניתן להתחבר לחשבון משום מחשב אחר כי נדרש SMS לטלפון ספציפי.
בעיה:rolleyes:
יש מייל לגיבוי?
אני הסתבכתי עם זה פעם ועשיתי שכחתי סיסמא ואז היה צריך טלפון לSMS, כתבתי שהוא לא לידי, ואז היה צריך את המייל לגיבוי ואחת הסיסמאות שהיו לי.
אחרי 48 שעות שלא פתחתי את החשבון הוא שלח לי אפשרות לאיפוס.
(עשיתי את זה יום בחמישי בלילה ואז במוצאש כבר היה לי..)

• הוסף לסימניות
המייל שלי ננעל! הייתי באמצע שליחת מייל וזה רשם לי פג התוקף של הסיישן -משהו כזה...
שכחתי את הסיסמא של המייל, ואין לי איך להכנס...
יש למישהו רעיון??
דחוףף לי!

• הוסף לסימניות
כנס ללוח הבקרה (בחיפוש תמצא) שם יש "שחזור" אח"כ "פתח את שחזור המערכת"
אם יש אפשרות לחזור לנקודת שחזור קודמת יש מוצא.

• הוסף לסימניות
לא הייתי רץ לעשות שחזור למחשב.
יתכן וגוגל יזהה את הדפדפן כיון דהוא נכנס ממנו רק לאחרונה.
נסה קודם להיכנס באותו מחשב ואותו דפדפן ואותה רשת.
וכתוב לו שכחתי סיסמה.

• הוסף לסימניות
ואז יבקש ממנו סיסמה ששלח לSMS, ואם אין לו אלא כשר, אין לו מה לעשות.
הבעיה כעת היא העדכונים האוטומטיים של גוגל, שמוחקים את כל הסיסמאות.
וזה בדיוק הסיפור שלו שהוא שכח את הסיסמה. בשחזור יחזור לו כל הסיסמאות השמורות. ועם תוכנה שאעלה לו, הוא יוכל גם לדעת מה הסיסמה.

• הוסף לסימניות
כתבתי לו שכחתי סיסמא ואז הוא נותן לי קוד אימות בSMS , אחרי שהוא מקבל את הקוד אימות של הטלפון
הוא נותן לי אופציה אחת לשלוח שוב קוד אימות אבל למייל שנסגר... שאין לי איך לקבל את הקוד :(

• הוסף לסימניות
כתבתי לו שכחתי סיסמא ואז הוא נותן לי קוד אימות בSMS , אחרי שהוא מקבל את הקוד אימות של הטלפון
הוא נותן לי אופציה אחת לשלוח שוב קוד אימות אבל למייל שנסגר... שאין לי איך לקבל את הקוד :(
בדקת מה שייעצתי לך בעניין השחזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה