כללי נסגר לי האילוסטרייטור ללא הודעה מראש יש מה לעשות כדי לשחזר את הקובץ?

• הוסף לסימניות
לי נראה שלא אבל אני מעדיף להעמיד פני הדיוט מאשר לעבוד הכל מהתחלה
מערכת הפעלה: WIN7
אילוסטרייטור: CS5
התסכול: בשמים
הכיבוי נעשה כתוצאה של קצר חשמלי
יש רעיונות מבעלי הניסיון?

• הוסף לסימניות
כפרת עוונות!

• הוסף לסימניות
לפעמים כשפותחים את התוכנה הקובץ נפתח כקובץ משוחזר.
אם זה לא קרה מעצמו, חוששני שאין מה לעשות.
מכירה את התסכול הזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;480353:
לפעמים כשפותחים את התוכנה הקובץ נפתח כקובץ משוחזר.
אם זה לא קרה מעצמו, חוששני שאין מה לעשות.
מכירה את התסכול הזה...

מה? קובץ משוחזר באדובי?
מעולם לא נתקלתי בדבר כזה!

מענין לשמוע! (כנראה דבר נדיר ביותר.)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י park;480367:
מה? קובץ משוחזר באדובי?
מעולם לא נתקלתי בדבר כזה!

מענין לשמוע! (כנראה דבר נדיר ביותר.)
באינדיזיין זה קרה לי לפעמים..

• הוסף לסימניות
באינדי כן, באילוס בחיים לא, וגם לא בפוטושופ

• הוסף לסימניות
מה הדבר הראשון שירמי מלמד ?
אין מה לעשות ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shmil15;480404:
מה הדבר הראשון שירמי מלמד ?
אין מה לעשות ...
לשלוח מייל זועם לאדובי...

• הוסף לסימניות
זה חלק מהסיכונים שלוקח כל אחד שעובד על תוכנות אלו.
אחרי פעמיים כאלו של עבודה מאומצת עם משקל כבד למדתי לקח ואני שומרת כמעט כל שניה. בתחילה הרגשתי ממש טיפשית אח"כ התרגלתי. אין מה לעשות.
ואגב לפעמים זה דוקא טו בכך אתה מנסה לשחזר לעצמך איך בדיוק עשית את זה עם אלו כלים וכ' ומה בסוף? יוצא לך יפה ומוצלח יותר מהפעם הקודמת!!!
משתתפת בצערך...

• הוסף לסימניות
אמא, זה קרה גם לי היום... ממש מעצבן... בניתי הכל מהתחלה כמו ילדה טובה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה