נסטיק. כ

• הוסף לסימניות
כמה אשכולות יפתחו בנושא הא?

אבל אני מחפשת ולא מוצאת. מישהו כתב פה פעם על נסטיק שעולה 60 שקל.

אני מעוניינת לדעת היכן. והאם באמת זה המחיר.
תודה!

• הוסף לסימניות
מה המחיר הממוצע של נסטיק?

ומה אני צריכה לברר כשאני קונה נסטיק?

תודה לכם!

• הוסף לסימניות
פעם היה מבצע של אתרוג ב65 ש"ח לחודש.
לא יודע אם זה קיים.

ואם תעשו חיפוש; אתרוג, נתיב, אינטרנט. בפורום הזה.
לבטח תמצאו את האשכולות האבודים בנושא זה שנדוש ביותר כאן, מעלות וחסרונות, מחירים וכללים.

• הוסף לסימניות
חיפשתי כאן הרבה.

אני לא מדברת על מחיר החסימה אלא על המחיר הראשוני של הנסטיק.
וכאני קונה על מה אני צריכה להקפיד?

• הוסף לסימניות
תחפשי נטסטיק
ולא נסטיק

• הוסף לסימניות
נראה לי שהוא כתב שאפשר לקנות באיביי

• הוסף לסימניות
באשכול הזה דברו ע"ז
יש עכשיו בנתיב ב79 ש"ח לחודש כולל החסימה-מסלול מורחב (הוספת 12 אתרים בחודש) 5GB לחודש, ולנט סטיק 350 ש"ח חד פעמי

(למרות שבאשכול הנ"ל כתבתי שמומלץ לקנות הנט סטיק במקום אחד והחסימה במקום שני, אבל עכשיו זה קצת שונה
1. לא צריכים לשלם דמי רישום חד פעמי לנתיב בסך 199 ש"ח,
2. 'כשרות'-דבר שאין לאף אחד - חסימה על הסים עצמו כך שאם תכניס הסטיק במחשב אחר ללא חסימה יהיה גם אז חסימה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה