נסיגת חניכיים

• הוסף לסימניות
משהו יכול להמליץ על רופא מומחה לחניכיים בבני -ברק והסביבה?
בקופת חולים דחו את התור שלנו מספר פעמים ואני לחוצה מהנושא אז החלטנו לפנות לרופא פרטי.
זה מאוד חשוב (ודחוף) לי,
תודה מראש!

בחיפוש בפורום המליצה משהי על ד"ר קימחי, יצרנו איתם קשר ואמרו שהם לא "מומחה"

• הוסף לסימניות
לפני שנים נשלחתי לפרופסור גדול בשם מסנר בשד' סמטס.
אין לי מושג מה קורה איתו היום, אבל היו עליו המלצות מעולות, שווה לחפש.

• הוסף לסימניות
אחותי אישה צעירה וסבלה מזה מאד
התחילה להשתמש בסילונית ומאז המצב הולך ומשתפר

• הוסף לסימניות
מזה סילונית?
אני גם סובלת מיזה הרבה ולא עוזר לי כלום.

• הוסף לסימניות
אני סבלתי מזה נואשות עד שהפנו אותי לפורפסור קרלוס נמקובסקי ברמת גן, מומחה ענק ענק בתחום, ממליצה בחום!

תתחילו למלאות ת'חשבון בנק, אני למשל הייתי צריכה ארבעה ניתוחים בסדר גודל של 24,000

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.
מדובר בגבר צעיר, הוא לא סובל אך השן הקידמית שלו גלויה כמעט עד לשורש והתחילה להשחיר.
זילבר, אפשר את הטלפון שלהם בבקשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה