כללי נסיון כושל לסגירת קובץ לפי.די.אף.

• הוסף לסימניות
יש לי כנראה שגיאה בקובץ אינדזיין. ואני מנסה לסגור לפי.די. אף. והוא פשוט מתעלם! ולא סוגר לי כלום.
אמרו לי שאני יכולה להעביר את הקובץ לקובץ חדש, אולי זה יפתור את הבעיה.
איך אפשר להעביר את הקובץ בצורה הטובה ביותר?
תודה

• הוסף לסימניות
אני מתעלמת לרגע מהשאלה האחרונה וממליצה לבדוק את הלינקים, נפוץ שזה הגורם לבעיה.

• הוסף לסימניות
שימי לב שאת לא מעתיקה גם את השגיאה לקובץ החדש...

• הוסף לסימניות
זה בדיוק השאלה שלי, איך אני מעתיקה, ואיך להעתיק בלי השגיאות. תוכלו לעזור לי??

• הוסף לסימניות
ראשית, תבדקי בתחתית המסך, האם יש שגיאות במסמך (למטה בצד שמאל, הוא רושם NO ERRORS אם אין שגיאות, או את מספר השגיאות הקיימות)

• הוסף לסימניות
אין שגיאות! מה עוד יכול להיות??

• הוסף לסימניות
איזו גרסה של אינדיזיין?
אולי דרך print ל-postscript ודיסטול אח"כ תעקפי את הבעיה.

• הוסף לסימניות
תנסי לחלק את זה לעמודים...... תסגרי רק מ- 1-20 אח"כ מ- 20-40
עד שתעלי על העמוד שיש לו בעיה!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחל חסיד;1070008:
איזו גרסה של אינדיזיין?
אולי דרך print ל-postscript ודיסטול אח"כ תעקפי את הבעיה.
עשיתי PRINT ל- postscript אבל לא הבנתי איך ממשיכים? פתחתי את הקובץ באמצעות דיסטילר. אבל כנראה גם שם יש בעיה כי זה לא עושה כלום.
אשמח לתשובה, הענין כבר דחוף! תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה