כללי נסיון לאיתור גרפיקאית מכאן

• הוסף לסימניות
מקווה שזה בסדר שאני מכניסה כאן את השאלה, פשוט אין לי דרך אחרת לברר...
בדרכי ליום העיון של 'ערך מוסף', נסעה איתי באוטובוס (מטבריה לב"ב) גרפיקאית מכאן ששכחתי את שמה.
אם את מזהה, צרי איתי בבקשה קשר בהקדם באישי, בנוגע למה שדיברנו לקראת סוף הנסיעה.
תודה :)

• הוסף לסימניות
אוקיי. זו אני. שלחתי לך באישי.
פשוט שלא תשברו ת'ראש כולכם אולי זה אתם .

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי שאולי זו אני :) :) :)

• הוסף לסימניות
תודה עדן :)

נכתב ע"י eden7115;426361:
ואני חשבתי שאולי זו אני :) :) :)

אכן זו את :)

עניתי לך באישי, תודה :)

וטיפקס - היה נעים להכיר גם אותך, אבל חיפשתי את עדן...

• הוסף לסימניות
לא ידעתי שיש לנו נציגות גדולה כזאת בטבריה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;426521:
לא ידעתי שיש לנו נציגות גדולה כזאת בטבריה...

נפגשנו באוטובוס מטבריה, זה עוד לא אומר שאנחנו משם...
(כל אחת ממקום אחר :))

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TIP X;426358:
אוקיי. זו אני. שלחתי לך באישי.
פשוט שלא תשברו ת'ראש כולכם אולי זה אתם .

אופס, אולי זו כן את?
כבר התבלבלתי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה