כללי נסיון ליצור אותיות תלת מימד

• הוסף לסימניות
החלטתי לנסות ויהי מה.
העבודה הינה כרזה לתיכון שאמורה להביע נושא שנתי.
אני מנסה ומשחקת, אך לא מגיעה לתוצאות טובות.
כל עצה ועזרה יתקבלו בברכה!

קבצים מצורפים

• מהכח אלהפועל לפרוג.jpg
    1.4 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
פחות זווית!
ולהוריד את הדרפ שדוי. (יש לצייר צל עם מברשת בפוטושופ על הבסיס של התחתית ועם קצוות רכים.
להשתמש בצבע חזית שפחות נבלע עם התלת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
הקוים, כמו קרניים, שיוצאים מהאותיות הם לא בכוון של האותיות ולכן מפריעות לתלת מימדיות...

• הוסף לסימניות
היה כאן ממש לא מזמן איזה מדריך שמישהו העלה לגבי אותיות תלת מימד
בזמנו (שלא היה מאד מזמן) הורדתי את המדריך, אך לא שמרתי אותו אלא רק הדפסתי, וההדפסה... גם אני חיפשתי אותה לפני כמה ימים.

אז אם יש כאן מישהו שיודע על מה מדובר ויוכל להעלות שוב - אודה לו מאד - ואני בטוחה שעוד ישמחו

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
זה לא יעזור לי
אני צריכה עזרה בעיצוב הספציפי הזה.
וחוצמזה עולה בי תהייה כפרנית האם זה לענין בכלל או לרדת מכל הרעיון ולנסות כיוון שונה.
בבקשה תגיבו!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה