מידע שימושי נסיון עם טיולון טאי טאי

• הוסף לסימניות
מתאים מגיל 0?
מתקפל ביד אחת?
עולה מדרגות?
מחיר?

• הוסף לסימניות
מתאים מגיל 0? כן. שכיבה כמעט מוחלטת, יש סגירה לרגלים. יש אפשרות למזרן מקטין.
מתקפל ביד אחת? לא, אבל מתקפלת מאד מאד בקלות, אפשר להחזיק ביד אחת את התינוק וגם לקפל.
עולה מדרגות - לאחור ודאי. לפנים - תלוי ברוחב המדרגות. (בבנין שלנו לא, אצל חמותי, למשל, כן)
בכל מקרה - מאד נוח להעלות אותה אחורנית כי בגלגלים מאד גדולים.
מחיר? אין לי מושג מה היום. אני קניתי ב-1200 לפני שנתים.

באופן כללי- מרוצה מאד. העגלה חזקה, נוחה, נוסעת בקלות, יציבה מאד, עוברת בכל דלת, קלה.
חיסרון אחד - קשה עד בלתי אפשרי להוריד את הבד לכביסה (או שרק אני עוד לא מצאתי את הפטנט...)
ואם משווים אותה לבייבי ג'וגר - אני מצאתי בה כמה יתרונות (מתקפלת פנימה ולא החוצה), מושב יותר גבוה, תמיכה לגב התינוק, ולדעתי היא גם יותר יפה, בפרט בצבעים החדשים יותר)

בהצלחה
חני

• הוסף לסימניות
ומי מכירה את ארמדילו של מאמאס אנד פאפאס?
איך היא לעומת טאי טאי?
מעלות מול חסרונות...
תודה

• הוסף לסימניות
גם לי יש את הטי טי ואני מאד מרוצה
חני, אני הורדתי את הריפוד כמה פעמים לכביסה, אם תרצי אני אסביר לך איך
והאמת - זה כל כך מעצבן שבפעמים האחרונות, פשוט הוצאתי את המושב כמו שהוא והשריתי אותו באמבטיה עם אבקת כביסה. בגלל שזה בד ניילון כזה הוא נשטף מצוין גם ככה. דוקא את הגגון כן פרקתי ושטפתי במכונה
אני מצליחה לקפל אותו ביד אחת עם תינוק ביד

• הוסף לסימניות
מצטרפת לכל מילה של חני וביקי
דווקא הסתדרתי בכביסה שחררתי את התיקתקים עם סכין (לא חדה) שהכנסתי ברווח בין שני התיקתקים והריפוד ממש נשלף יופי למכונה
והשלדה באמבטיה
אני קניתי ב1200 לפני כמעט שנתיים שימש מגיל 0 נח מאד מאד בפרט בנסיעות מתקפלת בקלות קלה וקומפקטית

• הוסף לסימניות
ארמדילו הרבה יותר מעוצבת ויפה, צרה יותר באותו מחיר כמו הטאי טאי , מתאימה מגיל אפס קיפול ביד אחת כלפי פנים. מתקפל למשהו קומפקטי חלומי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;1612986:
גם לי יש את הטי טי ואני מאד מרוצה
חני, אני הורדתי את הריפוד כמה פעמים לכביסה, אם תרצי אני אסביר לך איך
והאמת - זה כל כך מעצבן שבפעמים האחרונות, פשוט הוצאתי את המושב כמו שהוא והשריתי אותו באמבטיה עם אבקת כביסה. בגלל שזה בד ניילון כזה הוא נשטף מצוין גם ככה. דוקא את הגגון כן פרקתי ושטפתי במכונה
אני מצליחה לקפל אותו ביד אחת עם תינוק ביד

אשמח מאד אם תסבירי לי איך. כי אני הסתבכתי.
ומה זאת אומרת הוצאת את המושב? יש אפשרות לפרק אותו? אולי אנחנו לא מדברות על אותו דגם?

תודה מראש
חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולחנית;1613649:
ארמדילו הרבה יותר מעוצבת ויפה, צרה יותר באותו מחיר כמו הטאי טאי , מתאימה מגיל אפס קיפול ביד אחת כלפי פנים. מתקפל למשהו קומפקטי חלומי.

עולה מדרגות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1613871:
אשמח מאד אם תסבירי לי איך. כי אני הסתבכתי.
ומה זאת אומרת הוצאת את המושב? יש אפשרות לפרק אותו? אולי אנחנו לא מדברות על אותו דגם?

תודה מראש
חני
יש אפשרות לשחרר מסבביב יש טיקטקים וסקוצ'ים
ולמושב עצמו יש מאחור קצת מעל לקליפס עם החוטים של המושב סקוצ' שניתן לפתוח ולשחרר משם פוליגל... וגם למטה מאחור
הכי נח לעבוד עם סכין שהיא חלק מסכו"ם לשחרור התיקתקים להכניס ברווח וזה משתחרר מייד
החלק הקשה טיפה זה לשחרר את הברזלים / לולאות מתכת מהברגים צריך מעט כח (בשביל זה התחתנתי עם בעל:)
אני כיבסתי כמה פעמים כך ממש נח
ויש לי בטוח טאי טאי

• הוסף לסימניות
אני הכנסתי את העגלה לאמבטיה ושטפתי אותה...

בגדול זו עגלה ממש מעולה..!
אצלי היא בשימוש כ-3 שנים והיא מתחילה 'לאבד את זה'...
הרגליים נשברו,הגב התעקם,המעצור נתקע...
אבל הי..! היא עדיין נוסעת :)

• הוסף לסימניות
יש לי 4 חודשים
ואכן יש בה את כל המעלות שגרינשטיין כתבה
+ גגון שמש ארוך וחלון הצצה
קניתי ב 1100 בעוללים באמרי ברוך בבני ברק
אבל לא את הדגמים של 2015
רק אני לא מצליחה לקפל ביד אחת?
היא אכן מתקפלת בקלות אבל רק אחרי שמשחררים את הסוגר ביטחון אבל אז עוד לפני שהספקתי ללחות הסוגר כבר נסגר בחזרה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MV25;1614480:
יש לי 4 חודשים
ואכן יש בה את כל המעלות שגרינשטיין כתבה
+ גגון שמש ארוך וחלון הצצה
קניתי ב 1100 בעוללים באמרי ברוך בבני ברק
אבל לא את הדגמים של 2015
רק אני לא מצליחה לקפל ביד אחת?
היא אכן מתקפלת בקלות אבל רק אחרי שמשחררים את הסוגר ביטחון אבל אז עוד לפני שהספקתי ללחות הסוגר כבר נסגר בחזרה
קוראים לזה יד וחצי:p
את יכולה להצמיד את הסוגר ללמעלה עם סלוטיפ ואז לא תהיה לך בעיה לסגור ביד אחת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;1615059:
קוראים לזה יד וחצי:p
את יכולה להצמיד את הסוגר ללמעלה עם סלוטיפ ואז לא תהיה לך בעיה לסגור ביד אחת

אם תצמידו את הסוגר בסלוטייפ כלפי מעלה באופן קבוע העגלה עלולה להתקפל בלי כוונה.

אגב, הטאי טאי זה עגלת היחיד של ביבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולחנית;1613649:

מנסיון? כמה זמן? הבנתי שהיא נמכרת בארץ רק כמה חודשים. יש לה כיסוי לרגלים?

יש אותה בחנות בגוש עציון ב870 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גיטי 123;1615087:
אם תצמידו את הסוגר בסלוטייפ כלפי מעלה באופן קבוע העגלה עלולה להתקפל בלי כוונה.

אגב, הטאי טאי זה עגלת היחיד של ביבה?

כן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קופצת...
איך משחררים את הגגון כדי להרכיב את האמבטיה? הוצאתי את הברגים בצדדים והוא עדיין לא יוצא...
@ביקי

• הוסף לסימניות
איך משחררים את הגגון כדי להרכיב את האמבטיה? הוצאתי את הברגים בצדדים והוא עדיין לא יוצא
את לא יכולה להוציא רק את הגגון, כל הבד של הטיולון זה חתיכה אחת.
תיצטרכי לפרק את כל הבד.
עשיתי את זה כבר פעמיים עם הדרכה צמודה מהסרטון הסברה שלהם ביוטיוב.
אם יש לך אייך לראות, הם עושים הסבר ממש מפורט ואז זה פשוט מאוד.

• הוסף לסימניות
את לא יכולה להוציא רק את הגגון, כל הבד של הטיולון זה חתיכה אחת.
תיצטרכי לפרק את כל הבד.
עשיתי את זה כבר פעמיים עם הדרכה צמודה מהסרטון הסברה שלהם ביוטיוב.
אם יש לך אייך לראות, הם עושים הסבר ממש מפורט ואז זה פשוט מאוד.
נכון, וזה מה שניסתי לעשות
הכל התפרק בקלות, טיקטקים וסקוטשים וכשהעתי להוציא את הגגון, הוצאתי את הברגים והמוט לא משתחרר
יש לך קישור לסרטון שמראה איך מפרקים? מצאתי רק סרטון שמראה איך מרכיבים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה