נסיון ראשון בזיבראש

• הוסף לסימניות
תודות לניקית ליהיא:):)
תגידו מה שתרצו.
אבל לעבודה ראשונה בלי להכיר את התוכנה - זה נסבל:cool::p
אשמח שמישהו יעלה את סירטוני ההדרכה למג'יקוד
באמת. תוכנה ממכרת.\
לא מצאתי איפה צובעים אז קבלו ככה...:confused:

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    לכידה.PNG
    KB 64.1 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לנגיעה ראשונה מקסים.

• הוסף לסימניות
לא רע בשביל משחק ראשוני. קדימה, תתחילי ללמוד!

• הוסף לסימניות
משב, איזה אומץ!
אני אפילו לא שומרת את כל הקשקושים שאני מפסלת...
ממש ממש יפה להתחלה! תמשיכי להתאמן במרץ, זה נותן חשק---
(נוכל לבחון את עצמנו עוד תקופה איפה כל אחת אוחזת כי התחלנו ביחד. רעיון, נכון?)
מחזיקה לך אצבעות
ים הצלחות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יפית כוכב;2192672:
משב, איזה אומץ!
אני אפילו לא שומרת את כל הקשקושים שאני מפסלת...
ממש ממש יפה להתחלה! תמשיכי להתאמן במרץ, זה נותן חשק---
(נוכל לבחון את עצמנו עוד תקופה איפה כל אחת אוחזת כי התחלנו ביחד. רעיון, נכון?)
מחזיקה לך אצבעות
ים הצלחות!

אוי. כוכב אני לא מתחילה איתך אפילו...
אבל תעלי לנו גם טעימות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה