נסיון ראשון במנגה וציור ממוחשב...מה דעתכם?

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.

שלום לציירים הנכבדים.
ראשית אציין שלא למדתי איור/ציור מעולם.
אני אוהבת מאוד לצייר [חובבנית מושבעת], ובדרך כלל עושה זאת על דף, ולא דרך המחשב.
די מלחיץ אותי לעבור לצייר דרך העט הגרפי- ניסיתי פעם.. ויצא רועד, קטוע ודי חלוש..

אזרתי אומץ לנסות שוב, ואשמח לשמוע את דעתכם.

לצערי גם לא למדתי צביעה, אז אני מפחדת להרוס את התמונה בצביעה ילדותית למדי..

אשמח להחכים, ללמוד, ולהתקדם.

צפה בקובץ המצורף 172209

[מקווה שיצא טוב, כי כשפתחתי במחשב אחר התמונה יצאה מעוכה ביותר, והייתי צריכה לתקן את הקובץ כי כנראה היתה בעיה בפריסה של צג המסך]

יומקסים!:)

קבצים מצורפים

• nisayon1-orit+C.png
    KB 440.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אין צורך להתנצל, קו יפה...
שמרי כעותק ותצבעי, לא צריך לפחד...

• הוסף לסימניות
נאה מאוד.

לגבי החששות - מצחיק. דווקא במחשב - הייתרון המרכזי הוא שאפשר לקשקש בכמות מטורפת ובהינף יד למחוק הכל וחוזר חלילה בלי לדפוק חשבון לחומרי ציור צביעה ולכלוך. הפתרון ליד רועדת הוא - לצייר המון. המווווון, עד שהיד עובדת כמעט לבד.
בהצלחה בדרך החדשה!

• הוסף לסימניות
או, סוף סוף העזת לנסות...
חיכיתי!
כל הכבוד תמשיכי דווקא נראה שאת משתלטת על הקו.

• הוסף לסימניות
זה מקסים,אל תפחדי לצבוע זה כמו להפסיד את הדבדבן שבקצפת, והצביעה עצמה משתכללת עם הזמן.
הרבה הצלחות!

• הוסף לסימניות
יפה ומקצועי!!!
אם את יכולה לצבוע,זה יקבל חיים!!!!
המון המון הצלחה!יש לך את זה!!
והיי אף אחד פה לא נושך;)

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על הפרגון והעידוד!
נראה לי שנתתם לי כאן דחיפה להמשיך ולהתקדם!
תודה!

יש עצות איך צובעים? איך מתחילים בכדי שלא יראה כמו צביעה של ילד?
תבורכו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה