נסיון ראשון שלי...סבא.

• פותח הנושא ort
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בעזרת ה' יתברך.

נסיון ראשון שלי לציור מסוג כזה.
אין לי נסיון בציור ממוחשב.
צויר עם לוח גרפי [פוטושופ].

נראה לי שיש עוד מה לשפר-
אשמח לעצות ממומחי הפורום.:)

צפה בקובץ המצורף 129239

קבצים מצורפים

• saba+.jpg
    KB 145.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הכובע שלו לא כ"כ נראה בפרופורציה, השוליים מאד צרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקה100;787381:
הכובע שלו לא כ"כ נראה בפרופורציה, השוליים מאד צרות

תודה, זה על בסיס תמונה [והכובע לא סטנדרטי]...
כבר שקלתי לשים לו במקום זה כיפה.
נראה לי שאוריד את הכובע, כי לא כל כך אהבתי את התוצאה שלו כך.

• הוסף לסימניות
סה"כ לפעם ראשונה (שזה ממש לא פשוט) וגם בכלל, יצא לא רע בכלל! הבעיה העיקרית היא שצבעת מעל הקווים והם ניהיו מטושטשים, מה שעושה הרגשה שכאילו זו דמות מאחורי ערפל..

• הוסף לסימניות
לאט לאט... בשביל התחלה זה מצויין.
הייתי מציע לך לעבוד על הקווים בתמונה, להדגיש קצוות איפה שצריך ולטשטש איפה שלא צריך.
כדוגמא, המימדיות בעיניים, הצללה איפה שצריך, השיניים, הקמטים ועוד.
תנסה קצת את כלי ה-Burn וה-Dodge.

• הוסף לסימניות
יפה, יפה מאוד!

אם כבר ציירת, למה לא ציירת דמות אמיתי? (למשל אדמו"ר ראש ישיבה גם גדולי הדור זצ"ל, ככה אפשר להגיב כמו שצריך, וגם אפשר לומר מה לתקן)

• הוסף לסימניות
יופי של התחלה,
בסגנון הזה (הריאליסטי) אני משתמשת בקוי מתאר רק בשכבת הסקיצה, הצביעה עצמה נעשית בשכבות נפרדות. בשלב מסויים של הצביעה אני מבטלת את שכבת קוי המתאר וממשיכה בהדגשה של אור וצל עם כלי ההכהי'ה וההבהרה. שימי לב לקוים שנשארו על הפנים ובעיקר בפה ובשיניים, כדאי להסיר אותם ואת ההדגשות לעשות בעזרת צביעה ברמות שקיפות שונות ובעזרת כלי ה- Burn/Dodge.
גם בחיבור של הזקן לחולצה כדאי להצליל, הלבן של החולצה לבן מדי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מעולה להתחלה.
עכשיו מה שצריך זה לקחת מרחק של כמה שעות מהציור.
לחזור אליו לאחר מכן, ולחדד את הקוים והצללים.
יכול לצאת ציור מעולה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה