נסיך בן שבועיים

• הוסף לסימניות
כיף שיש את הפורום הזה...
התמונה האחרונה... עם הפרווה... - טיפשי או נחמד? לא מצליחה להחליט לבד....

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    1.jpg
    KB 306 · צפיות: 24
  • 2.jpg
    2.jpg
    KB 195.9 · צפיות: 25
  • 3.jpg
    3.jpg
    KB 152.2 · צפיות: 26
  • 4.jpg
    4.jpg
    KB 465.6 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
התמונות מהממות, ולגבי שאלתך על תמונה האחרונה, מה שבטוח, שהוא יותר צנוע!

• הוסף לסימניות
הראשונה והשניה מקסימות
אבל יש שם המון שרוף
השלישית טובה ברעיון אבל לא מקומפזת טוב
הרביעית נראית כאילו בלע אותו דוב :)

• הוסף לסימניות
דווקא לי השרוף לא מפריע הלבן הנקי מתחבר יפה..
בשלישית הייתי מכניסה את היד מתחת ללחי או מגביה מתחת לשמיכה שהלחי לא תבלע שם בפנים
סהכ ממש יפה

• הוסף לסימניות
את שילוב הגוונים בראשונה הכי אהבתי - מלאכי כזה
בשלישית הקומפ' דורשת שיפור

• הוסף לסימניות
איזה תמונות נקיות, אם היה קמפיין לתמונות שמשדרות רוגע ורכות, זה הראשונות! איך הצלחת להוציא כאילה תמונות ניובורן שמשרות בדיוק את מה שצריך לשדר - התחדשות. ממש מוצלח, בטח האמא מאושרת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2384068:
הראשונה והשניה מקסימות
אבל יש שם המון שרוף
השלישית טובה ברעיון אבל לא מקומפזת טוב
הרביעית נראית כאילו בלע אותו דוב :)

אז ככה:
שתי הראשונות: נכון. יש שם שרוף. מקבלת. אבל מי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת את זה. יש מקרים שבהם אם יש שרוף זו תקלה בתמונה, אני חושבת שפה זה מוסיף רכות.
התמונה השלישת... היא כבר חתוכה. בצילום המקורי התינוק נראה בשלמות. ברגע האחרון לפני שהעליתי את התמונה לפה עשיתי קרופ מהיר בגלל שזה פורום חרדי. התחשבתי. אולי לא מספיק, לפי דעה של חלק מהקהל. לא נתווכח על זה. כך שהקומוזיציה באמת לא משהו.
התמונה הרביעית... אולי זה נראה שהוא בעצמו דב? :) בזמן הצילומים, תוך כדי שאני באה לכסות אותו בשמיכת פרווה, פתאום האמא של התינוק שולפת לי את הצעיף המנומר הזה ומניחה עליו... ואני זרמתי...

• הוסף לסימניות
הראשונה והשניה מדהימות, כזה טוהר לא ראיתי פה אף פעם....

• הוסף לסימניות
בראשונה והשניה התאורה פשוט מדויקת. זה כ"כ טבעי ונקי

• הוסף לסימניות
הכי אהבתי את השלישית
הוא שקוע בפוף כ"כ יפה וניחוח.
תעלי אותה שלמה ועם קרופ מתאים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי המניק;2384461:
הכי אהבתי את השלישית
הוא שקוע בפוף כ"כ יפה וניחוח.
תעלי אותה שלמה ועם קרופ מתאים

תודה רותי!
נראה לי עדיף שלא אעלה אותה לפה....

• הוסף לסימניות
אני עם רותי, השלישית מקסימה!!
התנוחה וההבעה מקסים!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ח. רוזנבלום;2384479:
תודה רותי!
נראה לי עדיף שלא אעלה אותה לפה....

למה?
נראה לך יסגרו לך את הניק?
את מפחדת מכמה בריונים וירטואלים?

אני לא מצליחה להבין ממי מפחדים פה.
יש כאלו שידאגו לחנך. נו.. ו?
מקסימום ימחקו את ההודעה שלהם..
למה בכלל צריך לטרוח לענות להם?!

על כל הפנים התמונה כמו שהיא לא פה ולא שם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה