• הוסף לסימניות
עוד מהבחורציק הזה שהתלהבתי מהאצילות שלו

• הוסף לסימניות
מיוחד...
והקולאז' השני מדהים!!!

• הוסף לסימניות
התאורה בראשונה יפה..

• הוסף לסימניות
מקסים!!! ילד חתיך ואצילי במיוחד, הוצאת ממנו את המיטב.
תכתבי Elazar
מה שכתבת לא נכון משום כיוון...

• הוסף לסימניות
תמונות חלומיות
הראשונה ואוו

בספסל יש זליגה מהתאורה האחורית, בפעם הבאה תרחיקי מעט, או שתורידי בעוצמה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;1676361:
תמונות חלומיות
הראשונה ואוו

בספסל יש זליגה מהתאורה האחורית, בפעם הבאה תרחיקי מעט, או שתורידי בעוצמה

יש לי בעיה קצת עם הספסל שגדול מידי לרקע שלי ושאני מרחיקה זה יוצא לי מהרקע ולהפך התאורה האחורית זולגת עליו ניסיתי להנמיך את התאורה האחורית אבל זה פוגעה לי בצריבה של הלבן
אולי למשהו יהיה רעיון פה ?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 0405 שירה;1676429:
יש לי בעיה קצת עם הספסל שגדול מידי לרקע שלי ושאני מרחיקה זה יוצא לי מהרקע ולהפך התאורה האחורית זולגת עליו ניסיתי להנמיך את התאורה האחורית אבל זה פוגעה לי בצריבה של הלבן
אולי למשהו יהיה רעיון פה ?

אגב צריבה הרקע נראה צרוב בps לא עד הסוף
רואים "שאריות " מסביב

• הוסף לסימניות
תמונות יפות...

• הוסף לסימניות
מיחד, כמו תמיד,
תגידי ניסית לצלם עם הספסל הזה ברקע כהה?
נראה לי שכך הוא פחות יבלע

מלא הצלחות!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כן על רקע אחר אין לי בעיות איתו
אבל פה כן רצינו את הלבן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה