וכן, הצמיד נשאר בכוונה:)
מ מירי- צילומי כיף:) משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/8/20 הוסף לסימניות #1 וכן, הצמיד נשאר בכוונה
E ~EFRAT~ מהמשתמשים המובילים! איור מקצועי צילום מקצועי 10/8/20 הוסף לסימניות #2 איזה בובה!!! תמונה מהממת!
ד דדד משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי 10/8/20 הוסף לסימניות #3 חלום של תמונה! חד ויפה, מעובד פצצה והילדה בובה!
S sarigold5 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 10/8/20 הוסף לסימניות #4 מותק! הארנב זה ההוא מהלוגו שלך? הייתי משאירה פחות ספייס בצד ימין.
שרה שרם צילומותק מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/8/20 הוסף לסימניות #5 מותק של תינוקת עיבוד פצצה
מ מלכי עיאש משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 10/8/20 הוסף לסימניות #6 נסיכה אמיתית יפיפה הייתי מיישרת טיפה את הזוית
G gornisht.nothing משתמש מקצוען צילום מקצועי 10/8/20 הוסף לסימניות #7 הצמיד עושה את זה יותררררררררררר... ומושלם, תפיסה מדהימה
B Bestimedia לשעבר- צבעי פסטל :) מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי הפקות ואירועים עריכה והפקת סרטים • 10/8/20 הוסף לסימניות #10 תמונה יפיפיה וחלומית! אולי הייתי מטה קצת פחות את התמונה, זה נתן לי קצת הרגשה שעוד רגע היא מחליקה, ואל זו דעתי האישית בלבד...
תמונה יפיפיה וחלומית! אולי הייתי מטה קצת פחות את התמונה, זה נתן לי קצת הרגשה שעוד רגע היא מחליקה, ואל זו דעתי האישית בלבד...
א אילת א. משתמש סופר מקצוען איור מקצועי צילום מקצועי D I G I T A L 10/8/20 הוסף לסימניות #11 נסיכה ממש תמונה מקסימה בהחלט בקטנה הייתי מורידה את הקילופים
S sarigold5 משתמש סופר מקצוען צילום מקצועי • 10/8/20 הוסף לסימניות #13 נכתב ע"י אילת א.: בקטנה הייתי מורידה את הקילופים לחצ/י כדי להרחיב... מה פתאום להוריד? זה הולך ביחד עם הצמיד!
נכתב ע"י אילת א.: בקטנה הייתי מורידה את הקילופים לחצ/י כדי להרחיב... מה פתאום להוריד? זה הולך ביחד עם הצמיד!
מ מירי- צילומי כיף:) משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 10/8/20 הוסף לסימניות #14 נכתב ע"י sarigold5: הארנב זה ההוא מהלוגו שלך? לחצ/י כדי להרחיב... כן, בטח יש לי אותו במלא צבעים...
אילה וויג AYALA WEIG מנוי פרימיום צילום מקצועי 12/8/20 הוסף לסימניות #16 מדהים! תמונה יפיפיה והתנוחה שלה מותק