נסיכה בת שבוע..

• הוסף לסימניות
איזה כיף לצלם את הגיל הזה...

קבצים מצורפים

• 1 copy.PNG
    KB 592.4 · צפיות: 20
  • 2 copy.PNG
    KB 372.3 · צפיות: 19
  • 3 copy.PNG
    KB 439.4 · צפיות: 22
  • 5-2 copy.PNG
    KB 647.3 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
אין דברים כאלו
מדהים אחד אחד
מעורר קנאה
(בא לי עכשיו לישון ברוגע ושלווה בדיוק כמו בתמונה האחרונה)

• הוסף לסימניות
יווווווווווווווווווו
איזה בובנבונה מהסרטים.....
מטריפה!!!!
איזה רכות מלטפת.
מזל טוב!
והרבה נחת.

• הוסף לסימניות
חלום של תמונות
כמה רוך ויופי
לא גומרת להסתכל

• הוסף לסימניות
יפהפה וחלומי מכל הבחינות!

• הוסף לסימניות
מהמ!!!ם
מגרה.......... שליו

נראה לי שאת תהיי הבחירה שלי...

הראשונה מעוררת השתאות

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות!!!
אני לא מפורום צילום, אבל סתם שאלה שמציקה בקשר לצילומי ניו בורן- אתן באמת כל פעם מפשיטות את התינוק. אין רחמים על העולל בן הכמה ימים? והאמהות גם זורמות??

• הוסף לסימניות
פניני, את לא נורמאאלית!!!
איך אהבתי
זה מדהים!!!
אהבתי את הפרח האפור
והתמונה הראשונה- פרצוף מדליק!!

• הוסף לסימניות
אוההה

מקסים מקסים,

הרכות המלטפת הזו...........

• הוסף לסימניות
ורי נייס,
התמונה השניה צריכה ישור דחוף.....

סתם ענין של טעם,
בניו בורן לדעתי עדיף לתת יותר ספייס בתמונות של הגוף השלם ולפתוח יותר צמצם.

• הוסף לסימניות
תמונות מקסימות!! 3 הראשונים בכלללל
התמודדת ממש יפה עם התאורה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה