תנו לי ביקורת נסיכה רכה ומתוקה!

• הוסף לסימניות
אחרי שהתנתקתי לתקופה די ארוכה (מסיבות משמחות ב"ה) חוזרת אליכן עם טעימה מנסיכה מהממת
בקרוב סטים חדשים באתר שלי
ממליצה לכן לעקוב

נעמי צלמת 0556738729.jpg

2 נעמי צלמת 0556738729.jpg

3 נעמי צלמת 0556738729.jpg

4 נעמי צלמת 0556738729.jpg

5 נעמי צלמת 0556738729.jpg

6 נעמי צלמת 0556738729.jpg

7 נעמי צלמת 0556738729.jpg

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
וואו נעמי איזו סיפפור מתרקם פה??
אני אוהבת אוהבת אוהבת!
זה רכות שאא להסביר במילים
אלופה
תצליחי
ומלא מזלטוב

• הוסף לסימניות
תמונות יפיפיות
מצד אחד ממש טבעיות ומצד שני מקצועיות!

• הוסף לסימניות
מזל טוב
בובה יפה ומקסימה
תמונות רכות ונהדרות!

• הוסף לסימניות
מושלם ממש!!

• הוסף לסימניות
כמה יופי וגיוון
תמונות יפהפיות

• הוסף לסימניות
מהמם ויפה כל כך !
אהבתי

• הוסף לסימניות
איזה כיף שחזרת
ועוד עם כאלה תמונות יפות
שתמיד כיף לראות!

• הוסף לסימניות
תודה יקרות!!
מחמם את הלב כל תגובה

למען הסר ספק, המתוקונת כאן לא שלי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה