- הוסף לסימניות
דוגמית קטנה מנסיכונת בובתית
האמת יש לי איזה בגדון בייסיק כזהנכתב ע"י רחלי 1234;1690438:מדהים
אהבתי את הקשירה, ממש יפה.
נראה לי שהצלמות צריכות להתחיל לאסוף בגדים במידה N.B, בשביל ההורים שלא רוצים ערום או חצי ערום. כי הבגדים הגדולים זה לא לעניין
צודקת לגבי השניהנכתב ע"י ויזואלי;1690591:הראשונה מעולה!
בשניה שיי בפעם הבאה הגבהה מתחת לראש
לשלישית את צריכה כבר לקנות כיסוי טיטול.. (ולמה לא ביקשת???)
והרביעית באמת טיפה שוחה עליה הבגד, הכלי מתוק.
יש את הראשונה לרוחב אבל מצריך עריכה מסיבית (רואים שם היד של האמא)נכתב ע"י eg;1690606:איזה גיוון יפה!!
יש לך את הראשונה לרוחב?
השניה מהממת, רק לשים משהו מתחת לשמיכה בקטע של הראש
חבל על הבגד ברביעי כי אני ממש אוהבת את התמונה
חיתול בד דווקא רעיון!נכתב ע"י יונה יונה;1691038:איזה טיטול יפה (ברצינות!) של איזו חברה?
לי זה היה נראה מעולה בעין, משהו סרוג או אלגנטי מדי לא היה מתאים כאן.
אני לפעמים קושרת חיתול בד לבן על הטיטול- זה נראה ממש טוב.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים