נסיכה..

• הוסף לסימניות
המון זמן שלא הייתי פה...
מקווה שהשתפרתי מאז.
הגיעה אלי ילדה בת 3 לצילומים, הייתי בלחץ
תמיד צילמתי חלאקה, או כמה ילדים יחד.
מה אני יוציא בלי ספר תורה,מסורת.. ועוד לבד?
בסוף יצא לה פולים של תמונות,שהאמא לא ידעה איך לבחור!
אז הנה אחת מאליאן הכובשת,שהחליטה לאהוב להצטלם!
כמובן שהצבעים נראים זוועה פה,כדאי לפתוח כדי לשפר קצת.

קבצים מצורפים

• elian 2.jpg
    elian 2.jpg
    1 MB · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
יפיפיה!
החיתוך צמוד מידי לאצבעות, אבל זה ממש בקטנה
צילום מקסים

• הוסף לסימניות
הדסה, היה כייף להמליץ עלייך!
ראיתי את כל הסט של הילדה המתוקה הזאת.
התמונות מהממות אחת אחת, והדודה הגאה לא גומרת לספר לכולם איך היה אצלך מדהים ואיך הילדה נקשרה אלייך ורוצה לבוא שוב. איזה סבלנות ויצירתיות יש לך, ואת משקיעה בלי גבול.
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
תמונה יפיפיה - מסט מושלם!!!

• הוסף לסימניות
ילדה מתוקה
תאורה יפה!

פעם הבאה בגד לבן ושטיח לבן- על רקע לא לבן :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מירי קוגלמן;2409482:
ילדה מתוקה
תאורה יפה!

פעם הבאה בגד לבן ושטיח לבן- על רקע לא לבן :)

מירי, בדיוק הבוקר שאלתי אמא של ילדת בת מצווה שאמורה להצטלם אצלי, אם יש לה שימלה לבנה, וכבר דמיינתי תמונה שמשדרת רוך ונקיות, עם רקע לבן ושטיח פרווה לבן... אני מדמיינת את זה עם תאורה אחורית, ואני מתכוונת להציף את התמונה באור, לתת אווירה מיוחדת...
לא חושבת שיש בזה כללים.

• הוסף לסימניות
לגמרי אין בזה כללים
איש הישר בעיניו יעשה :)
אני מדמיינת את התמונה הזו על רקע אפור/כחול/בורדו וזה נראה לי הרבה יותר מיוחד

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות.
ובקשר לרקע אני אהבתי את הלבן.
וגם האמא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה