נסיכונת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;800463:
הגעתי אליהם
קניתי 3 מטר שעוונית לבנה היא שימשה כרקע שהצמדתי עם סקוטש לשטיח שעל הקיר או עם סלוטיפ רחב על הקיר. בנוסף קניתי מטר פורמיקה לבנה שזה גודל שנכנס לרכב פרטי
וכמובן הפלאשים, מטריה, 2 קאפות שאני מצמידה לפלאשים של הרקע כדי שהתאורה לא תזלוג
וכמובן הקישקושים

ככה היו הבנים (לא ביקשתי רשות לכן הסתרתי את הפנים, ולפני שמתקיפים... אני לא מבקשת חו"ד אלא העלתי כי משהיא בתחילת האשכול שאלה)
אני חייב לדעת פרטים מדויקים על אופן הפעולה, ומה המחיר של החומרים, אני רוצה לעשות את זה גם בבית בשביפ הבת שלי.
אשמח אם תתני לנו פירוט מדויק.... :)

• הוסף לסימניות
סליחה!!! מתנצלת!!
לרגע נידבקתי באוירה...

• הוסף לסימניות
לא להאמין
הכל אבל ממש הכל נשאר אותו דבר..
משגע אותי
ומנחם מצד שני ..
חסכתי לעצמי הרבה עגמת נפש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דניאל נ;816081:
לא להאמין
הכל אבל ממש הכל נשאר אותו דבר..
משגע אותי
ומנחם מצד שני ..
חסכתי לעצמי הרבה עגמת נפש

OK המורה, נפיק לקחים ... !

עדיין אין שום עניין להציף שרשורים שכולם היו רוצים לשכוח מהם (בטח לא בשלושת השבועות)

תודה על שיעור המוסר הכללי :)

• הוסף לסימניות
הכל בסדר!!!!
ואם כבר הקפצת.. אז התמונות נתלו אחר כבוד ב... סלון (+העתקים לסבתות ולדודות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה