שיתוף > תנו לי מחמאה נסיכות בלבן

• הוסף לסימניות
יואוווווווו
נדלקתי!!!!
חולה על הלבן הלבן הזה...
תגזימי ככה תמיד;);)

• הוסף לסימניות
איזה כיף לשתף!
תודה על הפירגונים...
וואו
אליפות של סט
הן נסיכות אמיתיות ומתאימות בול לסטיילינג!

בקטנה, באחרונה החיבורים הציקו לי קצת
צודקת לגמרי פשוט עשיתי בקטנה כדי לא להעלות אחד אחד
מדליק בטירוף!!
יש לי שבוע הבא חתונה ואני לא מצליחה להשיג קונפטי לבבות
איפה השגת?
אני מירושלים נראלי קניתי בשרוף בקניון רמות - זה היה מזמן...

• הוסף לסימניות
וואו
מדהים - טוב שהעלית הכל, לא היינו מוכנים לוותר על אף תמונה
זה כל כך מתוק, ונקי בעין וחד ויפה
איזה כיף שיש לך תמונות כאלו של הילדות שלך!!!
רוצי לפתח בענק

• הוסף לסימניות
יפהפה!
איזה כיף למתוקות האלה עם המזכרות המושלמות מגיל צעיר...
את לא גומרת לגוון!
אהבתי מאד!

• הוסף לסימניות
שלימות של סט!
הלבן כ״כ מרגיע..
הייתי ככה:eek:

• הוסף לסימניות
מטורף!!!!
והן פשוט בובות!
הייתי מחממת טיפה את התמונות

• הוסף לסימניות
וואו איזה יופי של סט!!!
והבנות דבש!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה