- הוסף לסימניות
אם אפשר פירוט.יש מדינות ש
אם אפשר פירוט.יש מדינות ש
ארה"ב, אירופה, תאילנד.אם אפשר פירוט.
איפה?דיברו שם
עצוב שכתבת את זה.מה שבטוח שהכי בטוח זה בחו"ל
למה לא לכתוב:ארה"ב, אירופה, תאילנד.
עד כמה שזכור לי היה באוסטרליה.איפה?
כי כתבתי מקומות שידוע לי עליהם.למה לא לכתוב:
ארה"ב, אירופה, קנדה, אסיה, אפריקה, אוסטרליה, ואולי יש עוד...
מה שבטוח שהכי בטוח זה בחו"ל
זה מה שהתכוונתי:כי כתבתי מקומות שידוע לי עליהם.
בצרפת היה סיפור של ריסוסים שלטענת הממשל נעשה ע"י סוכנים רוסיים.
ולא "באירופה רוססו בתי יהודים"
בדאגסטן שברוסיה היו פרעות והשתלטות על שדה התעופה
בדקתם מה היחס של כמות היהודים בארץ מול העולם לפני שכתבתם את זה??ואני יודע שיש עוד סיפורים, אבל בבקשה למקד במקום להפחיד סתם...
ולהזכיר שפה בארץ בימים האחרונים היו כמה וכמה נסיונות פיגועים, כולל הרוגה...
אתמול הרגו בארה"ב יהודי בהפגנה.נכון
זה מציאות
שם יש הפגנות ופה שוחטים
@אור אורותבדקתם מה היחס של כמות היהודים בארץ מול העולם לפני שכתבתם את זה??
וענו לו:האם יש בימים אלו את האפשרות לנסוע לקברצי"ם באירופה כמו קרעסטיר וכדו' - במחירים שפויים
ופה התפתח דיון האם זה אכן מסוכן, כשבין השאר נכתב:3. יש כרגע אזהרות מסע לכל העולם אז אולי החיים יקרים יותר מכרטיס זול..
דיברתי בימים האחרונים עם קרובי משפחה מכמה מדינות באירופה ובארה"ב והאנטישמיות שם מונעת מהם לצאת לרחוב לבד!!
יש עכשיו הרבה הפגנות נגד ישראל, נהרג מישהו שהפגין לטובת ישראל
חושבת שעדיף לחכות...
לא רוצה להגיד אבל שנתיים שלוש....
באירופה בכללי
בוושינגטון ניו יורק...
פשוט ראיתי שיש שם אירועי אנטישמיות בכמויות....
יש מקומות רבים בעולם שתגברו ממש אבטחה סביב מוסדות יהודיים.
יש מדינות שפחד ממש עכשיו.
ארה"ב, אירופה, תאילנד.
עד כמה שזכור לי היה באוסטרליה.
ופה נשארו 2 שאלות:אתמול הרגו בארה"ב יהודי בהפגנה.
יוסף הצדיק בשכם.חוץ מקבר ר ישראל נאגרה בעזה
הרבה מהאנטישמיות שם זה מערבים מוסלמים!דעתי האישית שעל אף התגברות האנטישמיות זה עדיין לא אוחז ברמה של השנאה של הערבים פה בארץ.
שגם אם במשך חודש היו 30 אירועים אנטישמיים והרוג אחד זה עדיין לצערינו ה"שגרה" פה בישראל.
ובנוסף, רוב האירועים היו מתוכננים ולא נבעו משנאה של עובר אורח שהתפרצה כשראה בפתע יהודי.
יש לכם מושג מה קורה בלונדון עכשיו???בבקשה למקד איפה זה "שם".
להזכיר שהנושא הוא מזרח אירופה - למעט רוסיה ובנותיה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים