נסיעה ברכב ממילאנו לאלפים הצרפתים/גבול שוויץ. משהו עשה פעם??

• הוסף לסימניות
בענין מחיר בדיקות הקורונה - למי שלא מידי רחקו מאזור ג'נבה - מצאתי פתרון אלא שהוא נראה טוב מכדי להיות אמיתי.
מצאתי אפשרות מצוינת: מעבדת קורונה בשאמוני-צרפת (כארבעים דקות נסיעה מז'נבה) עושה בדיקות קורונה בחינם ללא תור בין שתים לארבע אחה"צ. התוצאות מתקבלות למחרת. ולדבריהם הבדיקה טובה גם למטרות טיסה.

הכתובת: 509 Route des Pèlerins, 74400 Chamonix-Mont-Blanc,

האם הגיוני שזה חינם כאשר בארצות הסובבות זה עולה כל כך הרבה ?
בד"כ המקומות הללו פתוחים לתושבי המדינה. זה גם לתיירים?

• הוסף לסימניות
בענין מחיר בדיקות הקורונה - למי שלא מידי רחקו מאזור ג'נבה - מצאתי פתרון אלא שהוא נראה טוב מכדי להיות אמיתי.
מצאתי אפשרות מצוינת: מעבדת קורונה בשאמוני-צרפת (כארבעים דקות נסיעה מז'נבה) עושה בדיקות קורונה בחינם ללא תור בין שתים לארבע אחה"צ. התוצאות מתקבלות למחרת. ולדבריהם הבדיקה טובה גם למטרות טיסה.

הכתובת: 509 Route des Pèlerins, 74400 Chamonix-Mont-Blanc,

האם הגיוני שזה חינם כאשר בארצות הסובבות זה עולה כל כך הרבה ?
בעלי חסד !!

• הוסף לסימניות
כעת מחפשים השכרת רכב זולה בליון שתהיה פתוחה גם ב12 בלילה! (בינתיים כל מה שמצאתי סגור בשעה זו.....)
אתם מגיעים ב12 או עוזבים ב12???
כי כשאנחנו היינו החזרנו מאוחר מאד בלילה (2-3) כשהכל סגור.
אתה מחזיר לחניון שלהם ולא פוגש אף אחד פשוט נכנס לחניון וזורק את המפתח לאיזו תיבה כמו תיבת דואר.(מדובר בחברת השכרה בשדה התעופה)
לקחת סיפור אחר אבל קצת מוזר שכשנוחתים טיסות החברות השכרה בשדה התעופה סגורות.

בלי כל קשר לבדיקות אם נמצאים באזור (ודאי שמהצד הצרפתי)שאמוני זה מקום שחייבים לבקר.
עיירה יפיפייה למרגלות המון-בלאן שזה הפסגה הכי גבוהה באלפים.
יש רכבלים גם למון-בלאן וגם לפסגות ממול.

• הוסף לסימניות
אתם מגיעים ב12 או עוזבים ב12???
כי כשאנחנו היינו החזרנו מאוחר מאד בלילה (2-3) כשהכל סגור.
אתה מחזיר לחניון שלהם ולא פוגש אף אחד פשוט נכנס לחניון וזורק את המפתח לאיזו תיבה כמו תיבת דואר.(מדובר בחברת השכרה בשדה התעופה)
לקחת סיפור אחר אבל קצת מוזר שכשנוחתים טיסות החברות השכרה בשדה התעופה סגורות.

בלי כל קשר לבדיקות אם נמצאים באזור (ודאי שמהצד הצרפתי)שאמוני זה מקום שחייבים לבקר.
עיירה יפיפייה למרגלות המון-בלאן שזה הפסגה הכי גבוהה באלפים.
יש רכבלים גם למון-בלאן וגם לפסגות ממול.

נוחתים ב24......זו הבעיה......
להחזיר כבר יצא לנו בלילה...באמת פרוצדורה פשוטה...אבל לקחת....מקווה שנמצר משהו.
תודה על המידע.
באמת נהיה בצד של צרפת יותר.

• הוסף לסימניות
נוחתים ב24......זו הבעיה......
להחזיר כבר יצא לנו בלילה...באמת פרוצדורה פשוטה...אבל לקחת....מקווה שנמצר משהו.
תודה על המידע.
באמת נהיה בצד של צרפת יותר.
טל' של סוכן רכב בחו"ל. מומלץ מאד.
תשאלו אותו--אולי הוא יודע.
ערן סנטו- 054-4402666

• הוסף לסימניות
מי בעלי חסד? המעבדה שנותנת בדיקות חינם? או האנשים שעוזרים פה אחד לשני לארגן טיול ומוצאים איזה מעבדת קורונה, ועוד מצלצלים לשם לבדוק האם זה נכון. מי כעמך ישראל...

• הוסף לסימניות
מי בעלי חסד? המעבדה שנותנת בדיקות חינם? או האנשים שעוזרים פה אחד לשני לארגן טיול ומוצאים איזה מעבדת קורונה, ועוד מצלצלים לשם לבדוק האם זה נכון. מי כעמך ישראל...

ממש כך!
מפעים!
אז זה נכון?
אנחנו בונים על זה......
:))))

• הוסף לסימניות
כעת שמעתי שהילדים (הלא מחוסנים) יצטרכו בידוד בחזור לארץ?????
אז יפסידו תחילת שנה בגן????
זה סופי?
מישהו שמע?
אווווף בחיים לא היתה לנו טיסה כלכך מתישה......

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה אני נסעתי ברכב ממילאנו לאלפים בצרפת ועלה בערך 90יורו לצד עם כבישי אגרה הבנתי שיש דרך לשלם פחות עיקר התשלום הוא חציית מנהרת המון בלאן שעולה באזור ה60 יורו לצד
(אני שילמתי 60 יורו לצד רק על המעבר במנהרת המון בלאן אבל בהלוך מאיטליה לצרפת הפקיד אמר לי שזה תשלום על הלוך חזור תוך שבוע. בחזור מצרפת לאיטליה הוויז לקח אותי דרך אחרת גם דרך מנהרת המון בלאן אבל מנהרה אחרת והיתי צריך לשלם שוב)
מה שאני מנסה להבין איזה דרך עשיתי בהלוך ולמה הוויז הביא לי דרך שונה בהלוך מהחזור
וגם אני רואה שיש רק מנהרה אחת שחוצה את הדרך מאיטליה לצרפת
אשמח לעזרת המבינים
המנהרה בהלוך היתה מאוד מאוד ארוכה וצרה קצת ישנה
המנהרה בחדור היתה כמה מנהרות יותר קצרות ורבה יותר חדשניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה