- הוסף לסימניות
- #2,121
לאאנשים עדיין תקועים?
לאאנשים עדיין תקועים?
תוכל לפתוח איתי צ'אט באתר כאן: https://uman.pw/@נחמן העמקן
יש אפשרות ליצור איתך קשר באופן פרטי? (אני הק' אין לי אפשרות להודעות פרטיות, או שתשלח לי, או במייל או באופן אחר?)
מקסימום תיסע משם ישר לאומן, לא קרה כלום או שתיקח טיסת המשך לקייב או אודסה...השאלה היא האם כדאי להמר על כך שעד אז לא יפתחו איזה שדה תעופה באוקראינה כי בflyone לצורך העניין אין אפשרות לבטל כרטיס לפי מה שאני בדקתי לפחות...
בעוד מספר ימים נפתחות הטיסות (הסדירות) לר"ה תשפ"ה
ניתן לעזור כאן אחד לשני בנושא
בוויז פתחו כבר יותר מ 12 חודשים לפני הטיסה ?!
יש לציין שכבר פורסמו כמה תאריכים, בתקווה שהפעם זה אמיתי.רכבת ורשה - רווה-רוסקה החל מה-14 באוקטובר:
החל מה-14 באוקטובר, חברת הרכבות הפולנית SKPL תשיק רכבת בין ורשה לראבה-רוסקה . לכיוון חזרה הרכבת תצא לראשונה למחרת, 15 באוקטובר.
על פי לוח הזמנים המופיע בפורטל, הרכבת תצא מתחנת ורשה וסקודניה בשעה 21:45 ותגיע לתחנת רווה-רוסקה באזור לבוב בשעה 5:15 בבוקר. הרכבת תעבור דרך תחנת לובלין גלוני. רכבת (רכבת דיזל) של Stowarzyszenie Kolejowych Przewozów Lokalnych (SKPL) ישמש במסלול .
הרכבת תצא בנסיעתה הראשונה מתחנת רווה-רוסקה ב-15 באוקטובר. יציאה בשעה 11:00 בבוקר, הגעה לוורשה בשעה 17:29.
משך הנסיעה מפולין יהיה 6.5 שעות, מאוקראינה - 7.5 שעות.
אגב, קו מונקאטש - קושיצה (סלובקיה) התחיל בימים האחרונים להיות זמין לרכישה אונליין.
שים לב שהמחיר הוא למי שיש לו מנוי אני לא יודע איך בדיוק קוראים לזה שכך שמי שאין לו יהיה חייב לקנות כזה שזה עוד כסףנראה לי כבר קצת מאוחר
צפה בקובץ המצורף 1467107
פשוט שעדיף קישינב אם כך ואני מאמין שהשנה גם תהיה סיבה טובה לד"צ ונ"ט להוציא לפחות שתי צ'ארטרים לשבת חנוכה הקרובה ככל שיש יותר אנשים בר"ה כך באופן יחסי גם בחנוכה...שים לב שהמחיר הוא למי שיש לו מנוי אני לא יודע איך בדיוק קוראים לזה שכך שמי שאין לו יהיה חייב לקנות כזה שזה עוד כסף
ממש לא גם ישראייר וגם flyone מפעילות טיסות לקישינב זה תלוי רק באיזה יוםהיא החברה היחידה שמעפילה כהיום טיסות לקישינב מישראל
אתה יודע על מישהו שנסע בקו הזה?אגב, קו מונקאטש - קושיצה (סלובקיה) התחיל בימים האחרונים להיות זמין לרכישה אונליין.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים