עזרה נסיעה לאיטליה או לארצות הברית שבוע הבא דחוף!

• הוסף לסימניות
שאל אותי אדם חשוב שהוא צריך לנסוע לאיטליה או לארצות הברית שבוע הבא
היה לו את הקורנה והוא החלים כבר מהמחלה עכשיו הוא צריך לדעת כשהוא מגיע לאיטליה או לארצות הברית האם הוא יהיה חייב בידוד או משהו אחר ?
(כי הבנתי שיש מקומות שאם מישהו החלים כבר מהמחלה אז יש לו נוגדים ואז הוא גם לא יכול להדביק אז מימילא הוא לא צריך בידוד)
ועוד שאלה מה קורה שהוא חוזר מהמקומות האלה לישראל חזרה?
אשמח לקבל מענה מדויק
זה קצת חשוב !
תודה רבה ממש לכל היכולים לסייע בעיניין

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
כשחוזרים לישראל למי שהיה חולה מאומת אז לא צריך בידוד
ומאיטליה אף אחד לא צריך כי זה מדינה ירוקה.

ישראלי לא יכול להיכנס לאיטליה רק אם יש לו אזרחות אירופית ואז צריך בידוד של 14 יום (לא יודעת מה עם אחד שהחלים)
לארצות הברית אין בעיה להיכנס נראה לי שתלוי לאיפה, בניו יורק נראה לי צריך בידוד אבל בניו ג׳רזי לא

• הוסף לסימניות
כשחוזרים לישראל למי שהיה חולה מאומת אז לא צריך בידוד
ומאיטליה אף אחד לא צריך כי זה מדינה ירוקה.

ישראלי לא יכול להיכנס לאיטליה רק אם יש לו אזרחות אירופית ואז צריך בידוד של 14 יום (לא יודעת מה עם אחד שהחלים)
לארצות הברית אין בעיה להיכנס נראה לי שתלוי לאיפה, בניו יורק נראה לי צריך בידוד אבל בניו ג׳רזי לא
זה וודאי שישראלי לא יכול להכנס לאיטליה ?
ואיפה אני יכול לבדוק את שאר הפרטיים במדויק ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לארצות הברית אפשר לנסוע ?
ולאן ?
אשמח לקבל מידה מדויק זה מאוד חשוב !

• הוסף לסימניות
האם זו נסיעה אחת ארוכה?
תבדקו אם אפשר להכנס מאיטליה לארה"ב, שמעתי שארה"ב לא מכניסה מהאיחוד האירופי, גם אם באתם מישראל בטיסת קונקשן דרך אירופה.

• הוסף לסימניות
האם זו נסיעה אחת ארוכה?
תבדקו אם אפשר להכנס מאיטליה לארה"ב, שמעתי שארה"ב לא מכניסה מהאיחוד האירופי, גם אם באתם מישראל בטיסת קונקשן דרך אירופה.
זה מישראל
או לאיטליה או לארצות הברית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה