דרוש מידע נסיעה לכותל באוטובוס עם ילדים קטנים

• הוסף לסימניות
שלום,
אשמח לדעת מה מצב האוטובוסים לכותל בשעות אחה"צ-סביבות 4,
האם שייך לנסוע באוטובוס עם ילדים קטנים ועגלות, מה רמת הצפיפות...
מתכננים לנסוע מחר בעז"ה,
תודה לעונים

• הוסף לסימניות
אנחנו נסענו לפני שבוע לכותל
עלינו בגשר המיתרים על קו 1 (תחנה ראשונה לדעתי או בין הראשונות)
לקח לנו זמן נסיעה אבל ישבנו בנוחות עם העגלה של התינוק וכל הילדים עד לכותל
(הגענו ממודיעין עילית ככה שהיה לנו גם נח לרדת בגשר המיתרים)

• הוסף לסימניות
לפעמים עמוס ואין מקום לעמוד בקושי. לפעמים זה כן בסדר.
אם אתם רוצים לעלות גם את העגלה נראה לי כן כדאי שתעלו בגשר המיתרים.

מחר ספציפית הם עושים יום שיבוש. מי יודע מה יהיה...

• הוסף לסימניות
תרחמו על הילדים הקטנים ותסעו בהזדמנות אחרת...
האוטובוסים לכותל הם סיוט! (במיוחד בחזור)

• הוסף לסימניות
השעה שיחסית בסדר
(לא לשבת אבל לעמוד נורמלי לא אחד על השני)
זה החצי שעה של אחרי השקיעה
כל מי שרצה להגיע למנחה כבר נסע
ואלו שמגיעים ללילה עדיין לא יצאו
מה גם שקוים 333 ו111 יש משעה 19:30 תגבור כל עשר דקות רבע שעה
אבל מחר ספציפית אמור להיות בלגנים

(חזור עניי של ס"ד אבל גם יש כל הזמן)

• הוסף לסימניות
לא חושבת שבבין הזמנים יש שעה בה הנסיעה בקווי הכותל היא הגיונית.
מנסיון.
היו פעמים שבחזור פשוט מצאתי עצמי על האוטובוס עם עגלה ועוד כמה צאצאים
והשאר באוטובוס אחר עם אבא... והרב קווים...
תעלו בתחנה הראשונה. אין עצה אחרת.

• הוסף לסימניות
הבעיה בחזור.
עשרות אנשים מצטברים בתחנה, נחיל אוטובוסים עולה לאט בנתיב האחד והעמוס,
האוטובוס שמגיע מתמלא עד להתפקע בנוסעים, ועד שהבא אחריו מצליח לעלות, שוב מצטברים עשרות אנשים שצובאים על הדלתות והצפיפות הזאת עם ילדים קטנים ממש מסוכנת.
(כך היה היום, מוצ"ש, בשעת לילה מאוחרת)

• הוסף לסימניות
חזור טירוף
היינו ביום רביעי שהוא הכי חם שהיה לאחרונה, כמות האנשים בכותל היתה מצומצמת ממש, זה לא היה זמן של תפילת שחרית מנחה או ערבית ועדין בחזור היה צריך להחזיק חזק ולפלס מרחב אויר לנשימה.

• הוסף לסימניות
כתבתי מנסיון של פעמים נסיעה עם ילדים קטנים שבוע שעבר
עלינו בתחנה בשמואל הנביא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

מה אומרות על הנושא?
נסענו אתמול מירטשלים לעמנואל.
אוטובוס עולה על גדותיו. איו אופציה אחרת- האוטובוס הבא עוד שעה וחצי! כלומר לעלות לאוטובוס כמעט בשעה שהגענו הביתה עם ילדים קטנים שיש להם מחר גן ואמא שיש לה עבודה ומשפחה עייפה מאוד כבר עכשיו....
עולה לאוטובוס, חלק מהמושבים יושבים רביעיות - שלישיות של ילדים, חלק אימהות+ תינוקות.
אני עם ילדה בת שנתיים+ ילדה בת שלוש+ בעלי+ עגלה+ מזוודה. עולים לאוטובס- אין מקום בתא מטען.
בעלי והגדולה מתיישבים על המדרגות, אני עם הקטנה על הידיים (אסור לי), מחפשת מקום לשבת.
רואה את מצב הכסאות, מתלבטת מאוד, בסוף לא מקימה אף אחת ומתיישבת על המדרגה שבסוף האוטובוס מתחת הספסל האחורי. הקטנה עומדת, אין לה מקום לשבת לידי, ליד בעלי אני מפחדת- בצפיפות הזאת לידי זה לא מסוכן, לידו- כן...
אחרי כמה תחנות שאין אנשים, יש תחנה- עולים בה זוג עם תינוקת בערך בת שנה. נערה קמה לאשה.
לא שואלת למה קמו לה ולא לי.
התחרטתי למה לא ביקשתי.
מה אומרות על מצב כזה- הייתם מבקשות?
לא אכפת לי להצטופף עם עוד 5 נערות ו3 ילדים בספסל האחורי, אכפת לי שלילדה בת שנתיים לא היה איפה לשבת! לא היה מקום עליי בגלל המיקום והיא צרחה כל הנסיעה כי הייתה מטורללת ורק רצתה לישון.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה