תמר סימן טוב
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
ברכבת דרך שער יפו והרובע היהודי או לחלופין קו 38
מסוכן?
אודה למידע
מסוכן?
אודה למידע
כי כבר תכננו את זה שבוע שעבר אחרי שנה שלא היינו בכותללמה דווקא היום?
מה עם "ונשמרתם"?
תודהודאי שזה מסוכן ובכלל לא בטוח שיאפשרו זאת.
זה גם נפיץ ומשתנה משעה לשעה.
ונשמרתם...
במוצ"ש היה איזה שלב שפינו גם את הכותל עצמו, בקיצור זה רגיש ולא מומלץ בכלל.תודה
האם הכותל עצמו מסוכן?
אם נעלה על קו 38/83 מקינג גורג שהוא מביא עד הפתח ממש
זה עדיין מסוכן?
המצב מתוח באזורים הללו, גם המשטרה לא בדיוק מתפקדת ומרתיעהכי כבר תכננו את זה שבוע שעבר אחרי שנה שלא היינו בכותל
ובדיוק לכן אני שואלת אם זה מסוכן
ביום יום זה הדרך הכי בטוחה שיש
אבל מה קורה היום?
ביטלו תח"צ בעיר העתיקה, תבדקי אם בכלל יש 38אבל מה קורה היום?
לא נכגון, הייתי שם היתה בהלה גדולה אך השוטרים אמרו שאין כלום ואפשר להמשיך להתפלל.במוצ"ש היה איזה שלב שפינו גם את הכותל עצמו, בקיצור זה רגיש ולא מומלץ בכלל.
עדיף לא ללכתברכבת דרך שער יפו והרובע היהודי או לחלופין קו 38
מסוכן?
אודה למידע
עדיף לא ללכת
זה מה שחשבתי גםנכון שהיום ער"ח סיון וכו'
אבל למה להסתכן? המצב לא משהו..
הייתי ממליצה לך להמתין
וסליחה שאני מתערבת
אני פשוט דואגת
מה שתחליטיזה מה שחשבתי גם
דברתי עכשיו אם משהו שחזר משם דרך שער יפו ואמר שהכל היה כרגיל
אברר עם יש קו 83 שהוא בטוח לחולטין
ונשמרתם לנפשכם.ממש סיכון ליסוע היום
א"א לדעת מה יהיה ברגע הבא
אתמול פינו פעמיים את הכותל והערבים ברחובות מופרעים והם גרים בכל שכונות העיר ומגיעים לכל מקום
יש קואני חושבת שאם יש קו 38 אין שום בעיה
כי אני עובדת באזורלמה דווקא היום?
מה עם "ונשמרתם"?
יש קו
האם הרובע היהודי עצמו איפה שהמסעות, מסוכן?
שואלת בשביל לעלות אח"כ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים