טיול בחו"ל נסיעה לליז'נסק ליארצייט בכ"א אדר תשפ"ד!

• הוסף לסימניות
אני מחפש מידע בסיסי על מסעדות כשרות בפולין. אני מארגן קבוצה לפולין,
צריך מידע על אוכל כשר בוורשה. כמו כן על חנות מוצרי מזון כשרה בוורשה.
כמו כן אשמח לדעת קצת על רמת הכשרויות שם,
וכן על מנינים ,ומקוואות. בקיצור, תעשו לי סדר!!!!!!! זה ממש דחוף לי ומי שיוכל לענות אשמח.

• הוסף לסימניות
א. יש אתר : מטיילים בכיפה יש הרבה מידע
ב. יש קבוצת ווטסאפ - גבולות הונגריה שגם שם יש מידע
אני מחפש מידע בסיסי על מסעדות כשרות בפולין. אני מארגן קבוצה לפולין,
צריך מידע על אוכל כשר בוורשה. כמו כן על חנות מוצרי מזון כשרה בוורשה.
כמו כן אשמח לדעת קצת על רמת הכשרויות שם,
וכן על מנינים ,ומקוואות. בקיצור, תעשו לי סדר!!!!!!! זה ממש דחוף לי ומי שיוכל לענות אשמח.

• הוסף לסימניות
הכי נח לסוע עם קבוצה מאורגנת
ממליצה על מורשת טורס

קבצים מצורפים

• פרוספקט - מסע ליז'ענסק מתוקן התשפ''ד.pdf
    3.9 MB · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
שמי שי ישראלי שמתגורר בוורשה פולין אני עושה הסעות בכל פולין כולל קברי צדיקים 054-9652480 ווצאפ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה