אנחנו חושבים שאם יהיה הפסקת אש אז ניסע לעוטף צפון.
לאיפה כדי לנסוע ? מה אפשר לראות? טנקים ו...
ומאיפה אפשר לראות הכי קרוב או הכי טוב את לבנון ההרוסה .
ותצפיות וכדומה.
נשמח בבקשה מי שיוכל לתת לנו עצות ורעיונות. תודה רבה
אני נסעתי
עליתי עד למטולה (לא ניתן להכנס לתוך הישוב) בדרך רואים טנקים וכדו' כבישים עם בוץ פה ושם מעקה מדרכה שבורה,
בקרית שמונה יש כמה בתים שחטפו פגיעה ישירה אבל לא חיפשתי אותם, וכלל לא חפרתי לחפש בתים הרוסים (זה מרגיש לי לחגוג בצער של אחר) חיפשתי יותר כפרים לבנוונים הרוסים ואת זה ראיתי,
בהמשך כשעליתי לכיוון מרגליות ואח"כ לכיוון מנרה (ישוב שגם סגור לגמרי) ששם יש תצפית יפה מאוד וקרובה לגבול, מצרף מיקום.
ב-2026 החוכמה היא לקדם יעילות. הכוח של N8N מאפשר לבצע בכמה שעות עבודה מה שפעם דרש צוות פיתוח שלם. בואו ללמוד איך לייצר פתרונות שחוסכים זמן יקר וכסף רב, ולהפוך לנכס אסטרטגי עבור כל עסק או ארגון.
היום נסעתי אני יכתוב איפה הייתי אבל אני לא ממליץ לנסוע
נכנסתי ליד הקבר של אשר ונפתלי ירדתי לשביל ומשם המשכתי ליד גדר הגבול שחלקו פרוץ לצורך כניסת כוחות ויציאת כוחות למשך 20 דקות לא היה שם אף חייל או גיפ (מאוחר יותר הסבירו לי שזה בגלל שהכוחות עדיין בפנים ולכך לא מאבטחים את הגבול אבל בעיני זה הפקרות שיביא לעוד שבעה באוקטובר ) ואחרי זה יצאתי מהשביל והגעתי למוצב קצת לפני מנרה שם החיילים אמרו לי שכבר הקפיצו את הגזרה בשביל הרכב האזרחי שנוסע שם אחרי זה הייתי גם במנרה וגם במוצב ציפורן שם קבור רב אשי ומשם זרקו אותי וצעקו אלי
ראיתי המון כפרים ערבים הרוסים
בכפרים היהודים לא נתנו לי להיכנס חוץ מברמת נפתלי שהכל שם שלם
צוק מנרה הרוס מפגיעת טיל
תשאלו עוד שאלות ואני יענה בהתאם
הוייז עובד תקין
אביי ורבא לא באיזור ואפשר לנסוע רגיל
הילדים יהנו לכאורה אפשר למצוא מקומות ולעשות תמונות על טנקים
אני לא ממליץ שבסוף אתה נוסע על גבול פתוח עם הפסקת אש שברירית מאוד גבול פתוח בלי שום גדר