נכתב ע"י TK;1027323:גם אם זה תקני אני לא מבינה לאיזה הורה יש אומץ לשלוח את הילד שלו לבריכה עם החיידר
נכתב ע"י א ל י;1027337:באתר של התיאום טיולים של משרד החינוך מצוין רק לגבי סגירת חפץ חיים
ועד כמה שידוע לי הם מאשרים מקומות אחרים.
נכתב ע"י שוהם;1027358:צודקת,
היו אמורים ליסוע ל"חפץ חיים" המקום נסגר והטיול התבטל, היום הגיעו עם ידיעה חגיגית שנוסעים ל"אשקלונה"...
אשמח לקבל קישור
הם נותנים אישור על אשקלונה ומקומות מוסדרים אחרים (בתנאי שיש להם את האישורים הנדרשים).נכתב ע"י שוהם;1027358:צודקת,
היו אמורים ליסוע ל"חפץ חיים" המקום נסגר והטיול התבטל, היום הגיעו עם ידיעה חגיגית שנוסעים ל"אשקלונה"...
נכתב ע"י TK;1027323:גם אם זה תקני אני לא מבינה לאיזה הורה יש אומץ לשלוח את הילד שלו לבריכה עם החיידר
נכתב ע"י שוהם;1027406:אכן,
זו הבעיה שא"א לומר לילד לא ליסוע,
לכן אני מחפשת איזשהוא איסור חוקי, כדי לפנות איתו להנהלה,
כשלוקחים ילדים בני 13 זה לא כמו לקחת ילדים בני 6נכתב ע"י רותי12;1027405:כנראה הילדים שלך עדיין קטנים לכן את יכולה לומר את זה,מה תגידי כשהבן 13 ירצה לבריכה עם חברים?תגידי לו אני פוחדת????!!?! גם אני עד השנה לא נתתי להם לנסוע עם חברים לבריכות השנה לראשונה הסכמתי לגדול לנסוע עם חברים אחרי שלמד לשחות כמובן,אבל עדיין בלב כבד.....
נכתב ע"י שוהם;1027406:לכן אני מחפשת איזשהוא איסור חוקי, כדי לפנות איתו להנהלה,
נכתב ע"י בראש מילה;1027608:אני מוכרחה לשאול,
למה יציאה לבריכה או פארק מים מפחידה אתכן יותר מכל טיול אחר?
אם יש צוות שאחראי על הילדים, והמקום שאליו הולכים מוגן, מאובטח, יש מצילים וכו' - למה הפחד הגדול? ואם אין - הייתי מפחדת לשלוח גם לכל טיול אחר... בבריכה אפשר לטבוע, נכון, אבל תאונות יכולות ח"ו לקרות גם בכל מקום אחר - ילד לא יכול ללכת לאיבוד במהלך טיול? להידרס ח"ו? אני לא רואה הבדל משמעותי בין הפעילויות. אם אני לא סומכת על הצוות של הת"ת, לא אשלח את הילד שלי לשום טיול מטעמו. ואם אני סומכת - למה לא לשלוח לבריכה?
נכתב ע"י בראש מילה;1027608:אני מוכרחה לשאול,
למה יציאה לבריכה או פארק מים מפחידה אתכן יותר מכל טיול אחר?
אם יש צוות שאחראי על הילדים, והמקום שאליו הולכים מוגן, מאובטח, יש מצילים וכו' - למה הפחד הגדול? ואם אין - הייתי מפחדת לשלוח גם לכל טיול אחר... בבריכה אפשר לטבוע, נכון, אבל תאונות יכולות ח"ו לקרות גם בכל מקום אחר - ילד לא יכול ללכת לאיבוד במהלך טיול? להידרס ח"ו? אני לא רואה הבדל משמעותי בין הפעילויות. אם אני לא סומכת על הצוות של הת"ת, לא אשלח את הילד שלי לשום טיול מטעמו. ואם אני סומכת - למה לא לשלוח לבריכה?
וסבתא שלי אמרה שהכי הרבה אנשים מתים במיטה...אז מה לא נישן...אפשר להקצין את זה עד אין סוף.נכתב ע"י רות מיכל;1027616:יש לי רעיון. אל תתנו לילדים ללכת לגינה, כי שמעתי על כמה מקרים ש...
אל תתנו להם לצאת החוצה, כי הכביש מסוכן, ושמעתי על ילד שנדרס.
שלא ילכו לחברים כי היה מקרה ש..
שלא ילכו לטיולים כי קרו אסונות.
שלא ילכו לבתי הספר כי שמעתי על כמה ילדים שקרו להם תאונות שם. ובכלל לפני כמה שנים חדרו מחבלים לאיזה בית ספר במעלות ו..
אל תעשו להם אמבטיות. לא לתת להסתכל מהחלון גם כשיש סורגים...
אז מתי תבינו שה' הוא שליט העולם והשליטה אינה בידכם??????
כן להזהיר ת הילד לא לעשות דברים מסוכנים. כן לצייד אותו בכמות שתיה מספקת, ולספר לו על ילדים שטבעו בבריכה כי לא נשמעו להוראות. לחנך, להתפלל ולשלוח. את השאר? ה' יעזור!
נכתב ע"י שוהם;1027658:עצם העובדה שבפארק מיים צריכים להיות "מצילים"
מלמדת על הסכנה שיש במקומות כאלו,
אז למה לא לחשוב על אלטרנטיבות,
לדעתי לכל מקום שיש בו מיים -
ילדים צריכים ללכת רק עם ההורים שלהם!!!!!!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים