דרוש מידע נסיעה לקבר רחל - חסמו הכל?

• הוסף לסימניות
החלק הראשון מאוד צודק אבל בתכל'ס יבואו פחות אנשים כי זה באמת לא הכי קל להגיע מהאיזורים החרדים למלחה חוץ מביתר ובית וגן וכבר דיברתי עם כמה חבר'ה שאמרו שכנראה לא יסעו בגלל ההגעה הקשה
506 מצומת רמות והר חוצבים, 504 + 531 מגשר המיתרים ובנייני האומה, 540 מהכניסה לרמת שלמה והכניסה לעיר וגשר המיתרים.
יש גם מיחזקאל שטראוס וכו' את קו 77 (קצת ארוך).

• הוסף לסימניות
החלק הראשון מאוד צודק אבל בתכל'ס יבואו פחות אנשים כי זה באמת לא הכי קל להגיע מהאיזורים החרדים למלחה חוץ מביתר ובית וגן וכבר דיברתי עם כמה חבר'ה שאמרו שכנראה לא יסעו בגלל ההגעה הקשה
זה טיעון לא מובן,
כי בכל מקרה צריך לעבור שם (ע"פ רוב),
וגם יש קווים לשם (עם תגבור)

• הוסף לסימניות
לא יודעת לגבי אוטובוסים,
רק קחו בחשבון שיש פקקים מטורפיםםםםם כבר מאיזור השעה 3 בכל איזור שכונת גילה כולל בגין שזו הדרך לקבר רחל,
כל אחד שיעשה את שיקולים שלו....

• הוסף לסימניות
חשוב לשים לב!
לנוסעים מתחנה מרכזית לא לעלות בטעות על קו 18, נכון שהתחנה הסופית שלו היא מלחה, אבל הוא עושה סיבוב ענק עד שמגיע לשם.

• הוסף לסימניות
ומתי אוטובוסים אחרונים מקבר רחל למרכז העיר בלילה מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
איזה קוים יש מממקור ברוך / גאולה
לאצטדיון טדי?

• הוסף לסימניות
קבר.jpeg

• הוסף לסימניות
איך הכי מהר להגיע עכשיו בירושלים אם אני באזור הכניסה לעיר / ירמיהו/ רוממה?

• הוסף לסימניות
אני נתתי בהם אימון,
אבל הקולות מהשטח מאכזבים נורא,
מתי ילמדו לתת לחרדים לארגן לעצמם ?

• הוסף לסימניות
בס"ד
החכמים המיבינים שלנו אחד ממכם נסע ?
לא ראיתם את האלימות של השוטרים?
למה לעשות וויסות בציבור הרי בין כה יש את אותה כמות אנשים שבאים והאנשים שעלו לאוטובוסים?
קו 6א' לא שירת חוץ מתחילת ההלולא!

• הוסף לסימניות
אני נסעתי ברוך ה' ואכן ביב קצת בלאגן בטדי אבל לא ראיתי אלימות, אבל הגיוני שבזמנים אחרים כן היה אלימות.

• הוסף לסימניות
בימי ההילולה ההגעה לאתר תתאפשר רק באמצעות התחבורה הציבורית קו 663 ו 644
ליד שערים 8-9 מאצטדיון טדי.
תחבורה ציבורית תפעל ביום שני מהשעה 11:00 בבוקר ועד ל 06:00 בבוקר ביום שלישי.
מיום שלישי משעה 09:00 ועד לשעה 24:00 .

מתחם קבר רחל יהיה פתוח לציבור רצוף בימים מוצ"ש ח' חשון תשפ"ה 9.11.2024 משעה 18:30 עד יום שני י' חשון 11.11.2024 בשעה 07:00 בבוקר.
לא תתאפשר חניית רכבים במתחם ביום שני מהשעה 04:00 לפנות בוקר עד יום שלישי בשעה 24:00.

מתחם קבר רחל יפתח במתכונת רגילה בכפוף להערכת משטרה ביום שלישי י"א חשון 12.11.2024 בשעה 24:00 בלילה.
האתר יהיה פתוח רצוף כולל שעות הלילה עד יום שישי י"ד חשון תשפ"ה 15.11.2024 בשעה 13:00.
מוצ"ש ט"ו חשון תשפ"ה 16.11.2024 משעה 18:30 האתר יהיה פתוח רצוף כל הלילה.
אם עכשיו החניון פתוח לרכבים למה כשכותבים בווייז קבר רחל הוא נותן את טדי
למישהו יש רעיון איך אדע מהי הדרך לאמא?
אני רוצה לנסוע עכשיו
תודרבה

• הוסף לסימניות
משיהו יודע איך אפשר להגיע במוצ"ש מירושלים לקבר רחל
יש חניון פרטי לרכבים שיש בו שטאלים?
תודה !

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

(כשאמא שלי קבעה לנו יום כיף לכל האחיות, והתחלנו להערים קשיים של "מי יהיה עם הילדים?" / "אבל יש אסיפת הורים.."/ "איך יסתדרו הבעלים???" וכ' וכ'.... קיבלנו מאמא מכתב נזיפה במייל- הרי הוא לפניכן -ללא שינויים...:))

אתן מכירות את ה"מנהג" הזה בחתונות, שלוקחים חצאית לבנה ענקית ומלבישים אותה לכלה באמצע הריקודים. כולן מסביב תופסות באותו בד החצאית ורוקדות עם הכלה מסביב, והכלה מאושרת וזורקת סוכריות לכל עבר.
מה שהכלה לא מבינה באותו מעמד זה שמדובר ברמז שהקהל מרמזים לה, להתכונן איך עומדים להיראות החיים שלה:
היא לבושה חצאית ארוכה ורחבה ומסביבה הילדים, וכל אחד מושך בחצאית לכיוון אחר, וכדי לנסות להרגיע אותם היא זורקת להם סוכריות.
"אמא, היא הרביצה לי"
"אמא, אני רעב" "אמא משעמם לי"
"אמא, הוא לקח לי.. אמא אני הייתי ראשון...אמא זה שלי והוא חטף לי"

ובערב, כשכל הילדים הולכים לישון האמא מתיישבת במטבח ומחכה לקצת רוגע, קצת מ-נ-ו-ח-ה.
ואז מגיעה צעקה מהחדר מאחד הילדים: "אמא, אני רוצה לשתות".

מ"מחקרים" שעשו אלפי אימהות בעולם מתברר שגופם של ילד עובד בצורה כזאת, שברגע שעוברים מעמידה וריקודים לעבר שכיבה במיטה כדי ללכת לישון, הגוף שלהם דורש מים, מטרנה דייסה או שוקו :)
.

את רוצה מנוחה? תני לי לומר לך משהו.
מנוחה זה לא משהו שיתנו לך, מנוחה זה משהו שאת צריכה לקחת!
צריך לעבוד על מנוחה!
תודיעי לכל המשפחה את הכללים החדשים בבית:
כשאמא שותה קפה אין להתקרב מרחק יותר קרוב מ- 2 מטר, ככתוב בהלכות קורונה בעמוד: תנו לי... מנוחה.
תודיעי לגננות כשאמא קובעת ללכת לספא - לא קובעים אסיפת הורים...
תודיעי לבעל שאת הולכת לאגור כח ותשתמשי במושגים שלהם: ביטולה לצורך קיומה....
פשוט תחליטי לקחת מנוחה ואל תאפשרי להפריע לך! זה קל מאוד לעשות זאת, בפרט אם מדובר בחמש דקות בלבד...או חצי יום בלבד...😅

אמרה לי פעם מישהי שאמא נחה רק בקבר.
אמרתי לה שזה לא נכון.
אמא זאת אמא לעולמי עולמים, נראה לך שיתנו לך לנוח? יבואו לקבר, ידפקו ויצעקו: "אמא ישועות, אמא בטלי גזירות".
תראו את רחל אימנו, אחרי אלפי שנים ועדיין מושכים לה בחצאית הפרוכת...
רחל... א-מ-א. אל תמנעי קולך מבכי ואל תמנעי עינייך מן דמעה.
אמא זאת אמא, לעולמי עולמים.
רק תזכרי שאחרי כל הקושי, יש שכר לפעולתך.

.......נא לעדכן מי לוקחת מנוחה😂😅

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה